Sanningen för ikväll


FF/FödelsedagsFika

Gårdagen spenderades med Cissi, vi mötte bland annat upp Besse en stund på dagen. Under kvällen hängde vi hemma hos Wille med andra Wille och tog det lugnt bara.Imorse vaknade jag brevid Cissi, vädret var toppen så vi drog ned till stranden en stund tills det var dags för födelsedagsfika/middag för mig. Fick mestadels pengar till resan och även presentkort! Inte så långt kvar tills det bär av till Spanien nu....

Freedom

Saknar att ligga och dö hela dagarna på ön....
Har vart i staden idag och sprungit runt, fick med mig ett par mjukisshorts från Hollan, alltid något. Har vart hemma och ätit och lite så, ska upp till Cissi igen, ska nämligen sova hos henne. Så jäkla skönt att vara med någon när man inte pallar vara ensam. 

Good morgning friday

 Fredag idag! Äntligen, ska hänga med Cissi idag. Ska mötta upp henne direkt efter jobbet och vi ska till stan för att kolla på skor och lite så. Jag fyllde ju år i förrigår, ska dock firas på söndag men fortfarande, 17 barre. Inte alls så spännande, det var roligare att fylla år förr. Längtar bara tills nästa år nu... Bjussar på en snygg outfit!

Ångrade mig

Hade planerat att gå på power walk eller löprunda, men sen började det att bli mulet och då blev jag inte ika taggad längre. Sitter nu och äter Maltesers istället och funderar över livet! Ska nog lägga mig och kolla några avsnitt av PLL. Ha en fin dag! 
Pssst... till dig som undrade hur gammal jag är.. jag fyllde 17 igår!

Q/A

Fråga:
Svar: Den klänningen kommer ifrån Zara! Åh tack så jätte mycket hörru, blir jätteglad! Jag tänker inte alls på vad jag äter, försökt inte käka så mycket chips de senaste veckorna. Annars så bryr jag mig inte alls om vad jag äter! När det är cheersäsong så tränar jag två gånger i veckan två timmar styck, och då är det cheerleading som innehåller styrka, kondition, gymnastik osv... Just nu är det sommarlov, jag försöker gå ut på pw/springa två gånger i veckan, två styrke pass i veckan + stretch på det. Jag väger ca 51 kg och är 163,5 cm lång! 

The smile that cover's everything

God morgon, eller god dag kanske man ska säga såhär dags. Vaknade i panik klockan sju imorse av att mitt brandalarm gick, gissa om jag höll på att kissa på mig. Batteriet var antagligen slut så det började pipa... jag vill aldrig bli väckt så igen. Somnade sedan om på soffan och vaknade runt halv tio. Idag skulle jag egentligen till läkaren, men det finns inga tider så jag får väl hålla ut. Jag och mamma i alla fall ta en sväng till Nacka för att köpa ett usb till mig, min dator har börjar krångla så är rädd att den ska paja! Ska träffa Cissi senare också, det behövs verkligen.. ♥

Just some nice shit

Jag. Vill. Shoppa.

Det är yolo

Lever just nu ett yolo liv, finns så mycket bra just nu och så mycket dåligt. I lördags åkte jag och Cissi hem till Wille och hängde med honom och andra Wille (jobbigt att ha likadana namn?!) och sedan sov vi hemma hos Sillen med Besse, igår hade jag ingenting för mig förutom min säng. Usch så trött jag var! Dagen idag har vart segare än segast, vaknade vid halv elva (att det ens hände mig är sjukt!) och la mig i solen en stund. Har sedan vart hos mormor och morfar en stund och ska dit om en stund igen för äta lite hallon med grädde. 
& hörrni, sluta fråga om killen något inlägg under. Berättar när jag vill berätta.

RSS 2.0