Cheerleading

Fråga: Jag skulle vilja veta typ hur en träning går till, om ni har något lag ni "hejar åt" eller om ni åker på såna tävlingar (typ bring it in, höhö...) och om du har fler bilder från typ någon träning eller någon film tycker jag det skulle vara väldigt intressant att se :) Ha det bra!

tumblr_mcn1pe9kif1r7ksqyo1_500_large.gif

Svar: Under en träning, så värmer vi oftast upp med att springa, hoppa osv (man blir bra andfådd). Sedan är det stretch, sedan börjar vi med ena gymnastik, sedan dans, eller bygg sedan dans. Efter det kör vi styrka, sen stretch. Ungefär såhär ser de flesta träningar ut, självklart finns det undantag. 
Jag går i träningslag dvs att vi inte tävlar än, men i ett tävlingslag så tävlar man i ett antal olika tävlingar i Sverige men det finns även utomlands. De bästa lagen i Sverige tävlar varje år i "Worlds", det är en tävling i USA där alla möjliga länder är med. Tror det är världens största Cheerleading tävling. Hm, har tyvärr inga bilder eller filmer. Men kan försöka ordna bilder! Kram. 

/dagens

Dagens humör: Glad och trött. Dagens mående: Jag lever! Dagens borde: Städa rummet och kolla på lite plugg. Dagens frisyr: Utsläppt. Dagens smink: Vardags makeup. Dagens klädsel: Jeans och en tröja. Dagens favoritlåt: The Kooks - Rosie / Miss Li - Här kommer natten Dagens serie: Hellcats. Dagens planer: Har träffat Teodor och chillat. Dagens vill ha: Nya jeans. Dagens längtan: Sommar och Asien. Dagens beroende: Mandariner. Dagens tråkigaste: Vet inte hur jag ska göra imorgon och på torsdag...

 


Monday evening

Hej finisar! Ligger i soffan har kollat på Justin Bieber filmen, att man alltid ska böla till den... Men han är ju en för härlig människa!!


Made by me

Har suttit och kollat runt på weheartit och tumblr, självklart slutar det med att jag stter och söker på sommarbilder. Fy i satan vad jag saknar värme, solblekt hår, brunbränd kropp, friheten och glädjen. Alla måste ju hålla med mig om att livet är enklare på sommaren. Vill mest av allt just nu resa utomlands och jag har totalångest över att jag inte ska åka till Asien denna vinter. Wiie svensk vinter.....
Kollaget har jag gjort.

Wonderland

God morgon! Har segat hela helgen och idag är det officielt höstlov. Har tänkt att träna idag och kanske träffa Teodor. Borde nog fundera på det lilla plugg som jag har också. 
 
Till dig som frågade vart man kunde köpa koftan så finns den att köpa HÄR.

Autumn Fashion

Just nu i Sverige så är det bra kallt överallt, klä er varmt för guds skull!! Fryser åt alla som går runt med tunna tröjor och skinnjacka. Ta på er uggsen och pälsen som värmer iaf!! 

L o v e

God morgon! Höstlov gott folk, visst känns det underbart? Ska slappa så mycket som jag kan nu, de senaste veckorna i skolan har gått så snabbt. Inlämningar, prov, läxor... skönt att vara utan en vecka tycker jag! Så vad ska jag göra under detta höstlov? Träna, hänga med Teodor och så ska Frida bo här i några dagar. Känns som det kommer bli bra. Nej nu ska jag göra i ordning mig för att träna! 

Cheer

madison1_50671e329606ee68522e1358.gif

madison2_50671e35e087c32b8de9513c.gif

Hej på er! Igår var det som sagt min och Teodors ett års dag. Vi gick på bio och såg Ted, jätte bra film rekomenderar verkligen! Vi åkte hem till mig sedan och sov, så hela morgonen har jag legat och gosat. Snart ska jag iväg på cheerträning, sedan ska jag på lagkväll hos min tränare. Hoppas alla får en toppen söndag!

 


Vill ha på mig det här idag!

Skulle sitta perfekt, stickade uggs är bland de snyggaste jag vet och en Celiné väska.. behöver jag säga något?

Ett år

God morgon, sitter just nu i soffan och kollar runt på olika bloggar. Igår hade jag världens skönsaste dag, hade först make-up lektion och sedan svenska och man fick gå när man var klar. Idag är det exakt ett år sedan jag och Teodor blev ett par, så självklart ska jag vara med honom idag, dock blir det lite senare eftersom jag ska på "kalas" idag. 


Vill ha det här på mig imorgon.

God natt ♥

-Skitdag-

Denna dag har vart så otroligt dålig, började med att det var trafikolycka på väg till skolan så kommer försent, alla lektioner idag var så sega och jag fattar inte svenska uppgiften vi har inlämning på och jag är trött och har ont i huvudet. Som ni märker är allt fel idag, saknar Teodor och jag längtar tills imorgon då jag ligger i hans famn igen.
Tack och hej för mig! 
 

Q/A

Fråga: Hur lång är du och vad väger du? Du har i alla fall världens snyggaste kropp. Kan inte du lägga ut mer outfit bilder? Puss, perfekta duuu
Svar: Vad gullig du är!! Jag är 163,5 cm och väger mellan 45-48 sviktar i vikt ganska mycket, trivs bra med min nuvarande vikt dock vill jag ha plattare mage men det är lätt fixat. Självklart outfitbilder kommer!!
Och till dig som frågade om jag kunde skriva mer om cheerleadingen, vad vill du veta? ♥

Morning

God morgon finisar! Precis ätit frukost och ska gå och klä på mig nu. Har fått flertal frågor om jag kan visa mina outfits, självklart kan jag det. Langar dagens senare! Ha en fin dag ♥

Jeans - coggles.com Väska - lindelepalais.com Linne - newlook.com Jacka - brownsfashion.com Skor - Jeffrey Campbell 

Hemkommen från cheerleadingen.

Hej på er! Har vart borta hela dagen idag, gick i skolan som vanligt, efter det åkte jag, Frida och Ella till Gallerian i stan och köpte converse och jeans. Kan visa jeansen imorgon! Efter det åkte jag till Nacka och hade cheer träning, gick sjukt bra idag! Älskar när man känner sig nöjd. Ska strax röra mig mot sängen, är jätte trött. Skriver imorgon bitti. Kramis!

Q/A

Fråga: Hur länge har du och Teodor varit tillsammans nu? :) ni är jätte fina tillsammans!
Svar: Vi har vart tillsammans i ett år på lördag faktiskt! Tack så jätte mycket ♥

Fråga: Snygg tröja vart har du köpt den! :)
Svar: I en affär i slussen, vet inte vad den heter haha! 

Fråga: Hur är du som person?
Svar: Ja du... hur är jag som person? Glad oftast, kan dock uppfattas dryg och grinig ibland. Ganska sprallig och konstig, tråkig humor och så fort jag skrattar så gråter jag av glädje! 

Wanties

Hollister Jeans som är utsvängda. Uggs. Primeboots. Odd Molly kofta. Micheal Kors klocka. 

/Tråkig måndag

Hej på er! Kom hem från skolan för en stund sedan. Det har vart en otroligt seg dag idag, vaknar och det regnar, inte alltid det roligaste. Hade även ett matte prov idag, gick helt okej! Mormor och morfar ska komma förbi på middag och mysa med mamma och mig lite. Så skönt såhär på en tråkig måndag! 
 

En glad Nicole!

Tack för alla värmande kommentarer! Vad glad jag blir!! Ska uppdatera så mycket och ofta jag kan. All kärlek till er!


RSS 2.0