Pink/Red

HÄR HITTAR NI FETASTE LISTAN! säger bara party, party, party.

Sneak Peak

Lite av de tyg jag ska ha på mig ikväll. Kan nästan räkna ut att ni redan vet vad det är för klänning. 
Ikväll ska jag och Frida först äta middag hos hennes faster med lite av hennes släkt sedan ska vi på fest hos en vän till oss. Ska faktiskt bli riktigt roligt, i alla fall roligare än förra nyår... Så vad gör jag just nu? Jag ligger i min nya säng, lyssnar på Moa Lignells nya platta (FET!) och tar det allmänt lugnt. Ska åka till Frida om någon timme för göra i ordning mig och så. Vi får se om outfitbilder kommer upp idag eller om det kommer imorgon! 

Q/A

Svar: Jackan finns HÄR och köpa och kostar ca 910 kr utan frakt!
Svar: Jag började prata med Teodor sommaren 2010, vi pratade mer och mer och så höll det på väldigt länge, men vi pratade på en nivå som vänner. Vi pratade ut om problem med varandra och jag fick veta allting hur det såg ut ur en killes perspektiv och han fick se allt från en tjejs. Vi fortsatte prata och saker började inte hända förrän kanske sommaren 2011, vi träffade på varandra någongång med vänner och det var inget mer med det, självklart hade charmören fått mig lite på fall och det visste han precis att han hade. Vi träffades ensamma första gången i Oktober och det klickade direkt och dagen efter var vi tillsammans. Riktigt jävla p12 om ni frågar mig att vi blev tillsammans dagen efter vi träffades första gången. Men jag måste ju säga att det var bra, eftersom vi fortfarande är tillsammans 1 år och ca 3 månader efter och det älskar jag, jag älskar Teodor. 

Fyndat!

Detta fyndade jag igår på nellys rea, jag är super taggad på att få sakerna hem. Speciellt louferna med spikes, de kommer vara helt perfekta till brunbrända med i sommar!! Sedan klänningen... jag vet inte ens om jag kommer kunna ha den men jag har fått en förälskelse i orange, vill gärna införskaffa en orange väska till vår/sommar också. Love ♥

Uppsala/Storvreta

Längesedan är något jag skulle vilja säga att min tysta paus har gjort med bloggen. Mitt nyårs löfte iår ska i alla fall vara att ta tag i bloggen och sköta den till 100%. Idag har jag vart och kollat på brorsans innebandy i Uppsala med mamma och Erika. Gladligen vann de med 15-3, vilken är ganska överlägset. Ska nu kolla på lite film och sedan sussa. Imorgon är det nyår, har ni planer? Det har jag. Love ♥

Nervös

Senaste dagarna på instagram... Så ja, jag har internet igen ch haft det i några dagar. Ni anar inte hur skönt det är.. Idag ska jag träffa Jennifer och Cassandra på dagen och ikväll ska jag sova hos Melinda tror jag. Imorgon är det dags för cheerleading uppvisning och jag är nervösare än någonsin, magen vrider sig kan jag lova! 

Q/A


Svar: Den finns att köpa HÄR och kostar ca 3700 kr!
Svar: Jag har faktiskt köpt den på Ö&B haha... men vet att den finns på olika godisaffärer osv!

Love

Jag har fått flera frågor om mig och Teodor, så tänkt säga som det är nu. Jag och Teodor har gjort slut, eller vi har paus. Vi får se hur det blir alltså! Vi är inte ovänner eller något och vi pratar varje dag fortfarande. Nu vet ni. 
Som sagt har ej haft internet på flera dagar, därför dålig uppdatering. Är tillbaka som vanligt imorgon igen. Love ♥

Outfit

.
Skulle inte klaga om jag hade på mig detta. Sitter i skolan och har make up, men vi har teori och jag är klar med min uppgift så jag sitter och chillar bara. Ikväll ska jag på konsert med mamma, pappa och Frida, ska bli sjukt mysigt. Love.

Choklad

Jag har en dålig nyhet.. En lastbil hade ner våran telefonledning idag och detta betyder att vi inte har internet. Det kommer fixas inom ett par dagar så håll ut om det blir dålig uppdatering! Kärlek finisar.


3 par skor

Det här är tre skor jag skulle vilja ha just nu, de första är från Timberland och är så sjukt mycket snyggare i verkligheten och på än på bild, de andra är ett par klackar från H&M som är enkla som man kan ha till allt och de tredje är skor från Scorett som påminner väldigt mycket om Primeboots men med klack och sjukt snygga! Vilken är eran favorit av dessa tre?

#somuchsnow

Ja vad ska man säga... Detta väder är ju helt sjukt. Mina bussar går inte idag och därför är jag inte i skolan. Det snöar ju helt kolosalt ute om man säger så! Har inget planerat för dagen men jag ska försöka ta och plugga lite engelska. Kramis ♥

Rocket Chic

Beslöt mig för att inspireras av min käre vän Jonathan när jag gjorde detta collage. Är otroligt nöjd och den här outfiten skulle döda!!! Nu ska jag sova, ha en fin kväll alla ♥

Inspo - Angelica

Idag är en sådan dag jag har längtat efter sommarn, ha brunbränd kropp, solblekt hår och kunna slappna av ordentligt. Den här bilden med Angelica Blick är så otroligt fin... och ger sommarkänslor till 100.
Vad har jag gjort idag? Jo jag har hängt i min säng och sedan åkte jag och handlade med pappa. Annars har det inte hänt mycket, ska försöka ta mig till skolan imorgon, men vi får se med tanke på att det ska bli fetaste snöstormen = bussarna fungerar ej på Ingarö då... 

Inte min dag.

Hej på er finisar! Det har inte riktigt vart min dag idag, mår inte bra alls och var hemma från skolan. Kommer nog vara det imorgon också.. Hoppas ni haft bättre dag i kylan!! Kärlek.


Question again

Skulle ni vara intresserade av att jag skulle ha bloppis? Glöm inte att svara på mitt inlägg här nere!!

Winter all over it.

 God morgon, idag är det söndag och första advent, imorgon är det skola och jag är inte frisk. Får se om jag kommer kriga mig till skolan eller inte, beror på hur det ligger till med febern.
Jag måste i alla fall åka och kolla på min träning idag för jag missar allt för mycket annars.
Har juluppvisning snart där alla Twisters lag visar upp sig! Stress... Bjuder på en sjukt snygg outfit för vinterhalvåret!
bynicoles
 

Question


Jag är kär i dig/Lana Del Rey

 Favoriten just nu, Lana Del Rey, hon är så fin. Ska spela the sims nu #bristpålivnärmanärsjuk.

Snow

Kolla vad mycket snö det är hos mig!! Har haft strömavbrott till och från hela dagen, så sjukt irriterade för det finns verkligen ingenting att göra då. Har precis gjort en design till en vän till mig, hoppas hon blev nöjd. Vad gör alla ikväll? Kommentera mer, vet att ni läser...

God morgon

God morgon mina kära. Känner mig lite bättre idag då det inte känns som jag har någon feber. Det är första december idag, 23 dagar kvar till jul... det går riktigt snabbt ellerhur?

RSS 2.0