Hottest right now/me

Har legat på soffan med mamma hela kvällen, vi har hunnit kolla xfactor, haft strömavbrott och mitt emellan där någonstans fick vi in chips och julmust. Imorgon är det dags för julstakar och grejer, längtar!! Älskar sånt.
Tills imorgon så ger jag er ett litet inspirerande collage av det jag tycker är hetast just nu, leopard tillsammans med den hårda stilen och rött, det är fint det!!

Frida/Fanny/Angelica

 
 Kan inte beskriva hur mycket jag ser upp till dessa tjejer. Helt klart favoriterna genom alla lägen. 
Har vart på en lektion som var viktig i skolan idag sedan åkte jag hem. Har feber och är riktigt risig, finns ingenting att göra heller, har tröttnat på att kolla på tv. 

Right now

Skriver senare.. love.

/Christmas

Självklart har jag börjat fundera på det här med julklappar... här är några fina saker jag skulle vilja ha från Bikbok, H&M och Ginatricot.  
 
 

Sjukling


Idag är jag hemma från skolan, har så otroligt ont i halsen och är jätte förkyld. Ligger och lyssnar på musik just nu och funderar på vad man ska göra, att vara sjuk är så otroligt tråkigt! 

Fint under - H&M


The first cut is the deepest.

Jag vill inte ha Sveriges väder just nu, vill kunna gå utan jacka. Det är då jag trivs som bäst. Ska underhålla mig själv med de sista avsnitten av portkod nu och sedan sova! Love. 
 

CheerPractise

God kväll! Har kommit hem från träningen för ett tag sedan, har käkat och fixat tillbaka mitt spotify premium. Gud vilket väder det har varit idag, verkligen jätte äckligt!! Vill helst ligga inne och kolla på film. Delar med mig lite bilder från träningen idag, andra bilden är så fucked up... men det är en strech vi gör! 


/Bomb Attitude Mässan 2012


Roligaste fyra dagarna i mitt liv. Ska ta och sova nu också! Natti ♥

The XX

Jag har inte vart så aktiv med datorn på senaste tiden. Iphone'n är ju livet så att säga.

Det har hänt så mycket på senaste tiden. Torsdag, fredag, lördag och söndag förra veckan så jobbade jag på Attitude Mässan i Kista. Jag jobbade backstage på stora scenen där jag var dresser för modellerna. Har haft så sjukt kul och längtar så grovt efter nästa år! Kill modellerna vi hängde med var nog bland de skönaste jag träffat. Kan dela med mig av lite mobil bilder därifrån senare... kunde tyvärr inte ha med min kamera! 

Har denna kväll ägnat mig åt skön musik och chillat, har läkarbesök imorgon och därför missar jag en del av skolan (sovmorgon, fett!). The XX - Angels Gin & Gin Remix

Not funny, not at all.

God morgon! Med denna bild ger jag somriga hälsningar från vintriga och äckliga Sverige. 

You just fall.

 

/Me atm

Har haft världens segaste dag. Först och främst började ju skolan idag, jag menar hur trött var man inte imorse? Skoldagen gick segt, fick göra ett omprov kan man säga, och sedan hade jag ett utvecklingssamtal. Nu sitter jag hemma hos min moster och är barnvakt. Dock sover min kusin redan, men ja.. Ska själv tänka på refrängen, är super trött. 

RSS 2.0