Cutest.Fucking.Couple.

Aldrig sett något sötare än detta.
Jag lever, jag har lov och jag njuter. Hör av mig later. Bye peeps.

Lol. Stackars :-(


God Jul ♥

God jul mina fina ♥ Dålig uppdatering igår pga en jäkla massa julshopping.
Hoppas alla får en toppen dag, kärlek till er alla!

Kick out the epic mother f**ker

Är så jävla hungrig man kan bli och snart ska jag äta så jävla god mat. Älskar livet just nu.


Jul mysigt

Lite sånt här vill jag ha till jul, skulle sitta himla fint. Jag är trött, peppad till tusen på att lägga mig i sängen och käka godis och kolla serier och filmer resten av dagen.

Ingenting står över mig

Lite sådär såg jag ut när jag kom hem idag. Vet ni? JAG HAR JULLOV!!! Så otroligt skönt och ser fram emot att kunna sova ut på mornarna. Nog om det, hehe. Har dammsugit hela huset och ska fortsätta städa lite, min syster och hennes pojkvän (heter det så även fast man är äldre?) kommer hit på middag. Vad har ni gjort idag? Har ni jullov? Berätta!!


Dröm sött

Gått och blivit kär i rymden, lila och midnattsblå. God natt!

Talkin' 2 myself

Hej på er, min sista skoldag för denna termin har bestått utav film, film och mer film. Imorgon är det julavslutning, ska bli så jäkla skönt att få ledigt. Pepp! Har bakat pepparkakor och myst framför Paradise Hotel Norge hela kvällen. Hoppar in i duschen alldeles strax också. Hoppas ni har haft en grym kväll! ♥

+ Home from my last real school day for this year


Me and my prince

God kväll finisarna. Ligger i sängen, är trött fast så pigg och kan inte riktigt sova...

Har ätit god middag och ätit resterna av de chipsen som fanns kvar sedan gårdagen. Lyssnat och blivit kär i Eminem och Lil Wayne. Tungt as hell. Lekt runt på tumblr och vart en social tjej på facebook chatten. Inte illa pinkat babes! Ska försöka sova och så nu, vi hörs imorgon. Älskar er alla ♥


bynicoles.tumblr.com

Uppdaterat min tumblr. Enjoy!

Nicole svarar

Svar: Min svarta sosse klocka kommer ifrån Ur&Penn, köptes för något år sedan :-)
Svar: Åh tack! Redigerat på denna hemsida!

I'm on a bus fuck you all

Sitter just nu på bussen från Nacka till Frida. Ska mysa lite med henne och så!

Hör av mig när jag är hemma @my place. Love you all!


Sweet kisses

Ska åka om ca tio minuter, har världens bästa mamma som skjutsar mig till skolan. Ingarö's busstider är inte de bästa kan jag lova er. Hoppas ni får en toppen dag, pussar ♥

Lil Wayne Ft. Bruno Mars - Mirror

God morgon finisar. Ska hoppa in i duschen och lite så. Ha en bra dag ♥


Osminkad jävel.

Säger god natt med denna bild. Har städat och gjort nytta ikväll, go Nico! Sovmorgon imorgon också, winning! Tjoho. Hör av mig imorgon när jag vaknar. Lot's of love ♥

Känner styrkan inifrån

Chillat med Paradise Hotel Norge säsong 3 hela kvällen. Tjockat i mig lite chips och fanta också. That's great! Hoppas att ni haft en skön kväll, pussis.

Well, here I'm.

Tjenare, tja, hejsan, hallå. Ser ni? Jag är tillbaka och jag är liksom taggad på att blogga igen. En riktig bloggare ska ju förståss inte behöva ta pauser för att inse det, men nu är jag en riktigt c-bloggare som suger helt enkelt. Om blogg.se's app på iPhone skulle vara bättre skulle allt vara lättare har jag insett.
Sista dagarna i skolan innan jullovet nu, ska bli väldigt skönt att få ledighet. Nian är inte och leka med kära vänner! Igår var jag och färgade håret, jag är faktiskt nöjd. Lite mörkare och lite sådär. Cozy bitches. Finner inget mer att berätta just nu. Snart julafton!

Over And Out.

Pausar lite från bloggen, så mycket i skolan och så. Ni kan se vad som händer i mitt liv på andra ställen istället. Weheartit: http://weheartit.com/bynicoles Instagram: nicolelofgren tumblr: http://bynicoles.tumblr.com

Shut up

Fuck det här med blogg. Värdelöst.

Heeey.

Var hos Tedde igår som sagt, kom hem vid nio och var helt sjukt trött så jag orkade inte blogga och så. Har haft skridsko dag idag, stört kallt. Mös med Melinda mest, åh tösen. Hade två lektioner i skolan efter det, fick sluta tidigare också. Grymt nöjd tjej! Lagade mat och så när jag kom hem, var så sjukt hungrig. Ligger nu i sängen och tänker sova. Död. Pussen.

Hej och hej då

Sjukt trött idag. Haft prov och grejer, gick nog helt okej!
Ska hem till Tedde senare. Näääjz. Hör ikväll!

Hahaha jag älskar denna unge.

Typiskt mig och mina närmsta vänner. Skön jävla humor.

Hey beauties


Hej mina fina
. Försöker plugga in engelska till mitt prov imorgon. Peppad som fasikten, längtar till att få alla prov överstökade!! Hur mår jag? Otroligt bra, är lite smått förkyld men det är inget jag bryr mig om. Vad lyssnar jag på? Blandar Skrillex och lugna låtar tex John Mayer och Takidas You Learn (♥). Ska plugga vidare, pussen.

You need to watch at this.


God morgon

Orkar inte riktigt blogga idag. Ni klarar er nog!


Miss maaah boyfriend

Har gäster och det är lite tråkigt. Vill ha min fula pojkvän här. Hej då :-(

ily.

God morgon! Vaknade först vid åtta sen somnade jag om tills pappa kom och väckte mig vid halv elva. Planer för dagen? Dränka mig i plugg och sedan har vi gäster ikväll. Skulle egentligen föredra att vara med Teodor.

Take me away

Yeah and I'm like, take me 2 Thailand or Vietnam.

#Me #This #Morning #Fuck #The #World

Hej på er. Gick till skolan imorse, hann sätta mig på bussen innan jag kände mig dålig igen. Stog ut i två lektioner och åkte sedan hem igen. Har vart ganska död sen dess. Orkar inte blogga, är bokstavligen död som sagt.

Svar till er!

Svar: Jag är ca 163 cm och väger 45 kg.
Svar: Jag ska gå stylist eller frisör och vilken skola det blir vet jag inte riktigt än! Åh tack tjejen!
Svar: Jag har väl helt okej betyg, inte super bra och inte super dåliga. När jag gick ut åttan hade jag runt 5 vg, 1 mvg och resten g. Hade sänkt mig i flera ämnen pga mycket frånvaro och så. Men det är bättre den här terminen och jag höjer mig i de flesta ämnen! Nu i nian gör jag mitt bästa, får se hur många poäng det blir. Inte så att jag ska gå på någon linje som man måste ha över 300 poäng så jag känner mig inte pressad direkt. Men självklart gör jag mitt bästa för att få det bästa betyget jag klarar av! :)

Santa Baby

Lite smaskigt att kolla på. Ligger i sängen har kollat lite på 90210, hade tänkt och sätta mig framför lite plugg. Kanske går till skolan imorgon. Får se, beror på hur jag mår! Hoppas ni haft en bra dag.

2011.12.01

Yes! God morgon! Hej december! Utan snö.... Ligger i sängen och har precis tagit min julkalender oskuld för i år. Öppnade nämligen precis första luckan på min chokladkalender. Är hemma idag med, har riktigt ont i huvudet och har ont i halsen. Kanske har feber också, who knows? Vi får höras senare, måste vila.


RSS 2.0