ShoeCrush

Min lilla crush just nu är på Nike Air Max alla varianter. Just dessa skulle jag själv vilja ha hemma faktiskt, får se om man kanske kan klicka hem dom så småningom. Vilken dag hörrni! Strålande sol och jätte varmt, älskar när det är såhär. Var ute på löprunda tidigare imorse, fy fan för att springa när det är så varmt ute!!

Starting over

Mina senaste dagar, träning, sovsällskap och BMS (förövrigt bästa serien!!) 
Hej på er! Fortfarande sommarlov med halv skapligt väder, några dagar närmare till Spanien resan som står på kalendern, fyller även 17 år nästa vecka. Inte gjort något speciellt idag faktiskt, städat min lilla stuga, tvättat cykeln, träffade Cissi en snabbis och dagens träningspass blev på cykeln faktiskt. Imorgon blir det löpning på morgonen + styrka efter det. Vad gör ni om dagarna? Är det bara jag eller visst var det roligare med sommarlov när man var yngre?

Life


Q/A

Fråga:
Svar: Jag är 96a, fyller 17 nästa vecka! 

Fråga:
Svar: Tack så jätte mycket!! Kalle, Nicklas och Ture har gått i samma grundskola som mig och det är väl genom min bästa vän Frida som jag träffat resten av gänget, det vill säga att jag har träffat alla, men känner väl inte alla as bra. De som jag nog känner mest är väl Kalle och William Jonsson. Har väl träffat dom en del på senaste.. men ingen överdrift så att säga. Kram!
 
Fråga: 
Svar: Jag hade bara praktik i fem dagar och så sprang vi runt på massa pressvisningar bara! Åh tack vad gullig du är ♥

Tisdag

God morgon mina kära! Vilket väder det är ute just nu!! Älskar det. Som sagt ska jag ut med båt idag med mina närmsta, ska bli kul att hänga med mina homies eftersom vi inte setts på bra länge! Ha en toppen dag ♥
Pssst till dig som fråga vart mina solglasögon är köpta.. Ur & Penn ♥

Q/A

Fråga:
Svar: Köpte dem nyligen på Ur & Penn, rea 30 kr! Skynda fynda!!
 

Oh sunny day

bynicolesVad ska man säga, idag har vädret vart på topp och det var så jäkla varmt!! Jag, mammi och pappi tog en sväng med båten ut till Stavsnäs för köpa glass. Imorgon är det båtdags igen fast med närmsta killkompisarna! Hoppas ni haft en toppen dag, bjussar på lite sommaroutfit ♥

Musik tips/Måndags morgon

God morgon! Dagen planer är noll, så jag antar att jag blir hemma liggandes på altanen i solen. Jag har skaffat en ny favoritlåt som är så otroligt skön. Envy - Am I wrong, lyssna och njut!

Midsommar

Summering av helgens bravader. 
Det har ju vart midsommar och jag har vart på Cecilia's familjs ö. Vi har tagit det lugnt, fiskat, solat, badat, åkt båt... you name it. Jag har i alla fall haft en toppen midsommar och jag är hemma nu. Hoppas ni hade en bra helg!

120620

God morgon! Ligger just nu i sängen som jag har gjort sen jag kom hem igårkväll. Idag ska jag iväg på roligheter så jag måste börja packa snart. Ska nämligen till Cissi's ö under midsommar, så jag ska åka idag och komma hem på söndag. Ska bli skönt och bara koppla av och inte kunna göra något speciellt faktiskt. Vad ska ni göra på midsommar? 

Äntligen sommar

Ja äntligen, min berg och dalbana detta första läseår på gymnasiet har vart helt sjuk! Så mycket som har hänt, så mycket som har förändrats och så lite man tänkt på vad som faktiskt har hänt. Nu är det sommerlov och äntligen är jag fri i någon månad, min lycka är obeskrivlig och jag mår bättre än någonsin. Bloggen har inte riktigt vart med mig senaste tiden och självklart finns det anledningar. Hoppas allt är bra med er, jag ska göra mitt bästa för att hålla mig på topp här i bloggen ♥
 

RSS 2.0