/20120125

Hemma från skolan, saknar min kärlek, ska äta nudlar och kolla på Gossip girl. Good times babes.


One By One

Är hemma idag med, vaknade med sån där feber chock inatt ni vet så man bara är as varm och känner sig för besvärlig. Har ätit lite frukost och tänker försöka sätta mig i lite skolarbete, det skulle verkligen behövas tyvärr. Hör nog av mig lite senare, pussis.


Pengar problem

Åh jag är ledsen! Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Har gått några dagar nu, har sovit hos Cassandra, blivit mer sjuk och här ligger jag hemma med feber på en måndag. Det har snöat sedan jag vaknade ungefär, börjar bli riktigt mycket snö nu måste jag säga. Ligger och funderar över min budget också, har lite grejer som jag vill köpa och samtidigt måste jag spara till sommaren + en ny kamera. Vet dock inte riktigt hur detta ska gå ihop tyvärr. Åh ångest.

Old pictures makes me remember

Ligger i sängen och slappar. Kollat klart på säsong fyra av One Tree Hill, helt besatt. Har inget speciellt för mig alls, ha en bra kväll hörni ♥ Vill bara påminna om att det är en bild som är ett år gammal.

Missing Thailand

Sjukt trött, helt utmattad. Det är dag två i skolan, något vi alla går igenom antar jag. Skolan var jobbig idag, vilket jag tror ni redan fattat. Har precis hämtat lite gott och äta inför Mean Girls som sänds på kanal 11 klockan nio. Även fast jag har sett filmen 200 gånger älskar jag den lika mycket. Tja!


Bethany Joy Galeotti/Haley James Scott

One Tree Hill är bästa serien någonsin, jag är kär i alla. Även denna låt. God natt sugar.

Checkning

Om jag ska vara ärlig borde jag få ett pris för världens sämsta bloggare. Men om jag ska vara helt ärlig igen har jag bara kopplat av och njutit senaste tiden, inte vart aktiv alls. Ska försöka ta tag i detta igen och vara duktig, minst ett inlägg om dagen som en rutin och daglig check att jag faktiskt lever. Så... check jag lever.


RSS 2.0