Svar på important things

Till dig som frågade hur jag fick min praktik!
Jag har kontaker, i detta fall så är Karolina som jag praktiserade hos en vän till en släkting. Vilket jag hade sjukt tur med eftersom det är bland det roligaste jag gjort. Däremot vet jag som till exempel Jonathan i min klass att han fick en precis likadan praktik fast hos en annan stylist, genom att faktiskt fråga henne. Ta kontakt med de personer ni vill, fråga kan man alltid göra man får antingen inget svar eller ett ja/nej! 

Till er som frågat hur man klarar av att gå ur ett långvarigt förhållande!
Jag vet faktiskt inte hur jag ska förklara det här, alla känner olika, alla är olika. Självklart finns det stunder det är jobbigt, i början var jag inte ensam en sekund. Var hela tiden med någon kompis och sov inte ensam på minst en vecka. Men någongång måste man tillbaka till verkligheten, så är det alltid. Att komma över någon kan ta tid, det är som sagt olika, men försök hitta på andra roliga saker så man inte sitter hemma och deppar och övertänker saker och ting. Det hjälper verkligen inte, har suttit och gjort det förut så.... Hoppas jag var lite till hjälp, kika mig eller skriv på fb om det är något ♥
Mina kärlekar som jag inte skulle klara mig utan. 

Fancy Nails

Well, klagomål slängs alltid in vid kommentarerna när jag säger att jag ska blogga och inte gör det. Min ursäkt är att jag faktiskt är en människa, jag kommer hem sent ibland, jag sover, jag pluggar och jag tränar. 
Idag har skolan vart otroligt slapp och idag är man ju lite små nervös inför nationella som ska göras imorgon. Annars har dagen vart toppen och all BieberFever som är i Sverige just nu, det är ju sjukt!! Jag antar att jag är glad att jag inte gått på någon utav konserterna då jag skulle vart nerkärad som ett as nu. Inte lätt att ha en kändiscrush! 

Langar bild på mina fräsha naglar som Frida fixade på lektionen idag!

When the fun is over

Hej på er! Idag är det fredag, jag sitter just nu hemma med Frida vi ska snart åka iväg. Idag var det sista dagen på praktiken,  hur tråkigt som helst men jag antar att man måste back to reality någongång. För övrigt så har jag åkt hiss med våran prins Carl Philip idag och hängt på reklaminspelning för champange. Skriver imorgon då jag inte är hemma ikväll! Love. 

2 Favorites

Well, H&M har ju fått in de mesta sommar sortimentet på nätet nu och jag har flera favoriter redan. Dessa två är några utav dem. Både toppen och shortsen kostar endast 149kr/st vilket är otroligt prisvärt!! (psss leopardmönstrat!! Ni vet att jag älskart..)

Praktik Vecka.

Vad ska jag säga? Jag har haft fullt upp, jag har praktik denna vecka och jag har sprungit på flera pressvisningar sen i tisdags. Kan lova att jag är taggad och har en massa ideér nu! 

Jag praktiserar alltså hos en stylist som heter Karolina, jag är urnöjd med detta och tycker det ska bli tråkigt med sista dagen imorgon då jag önska jag redan var klar med skolan och faktiskt jobbade med allt som jag fått uppleva de senaste dagarna. Ger er två outfits jag haft, tisdags och onsdags. 

Spring come 2 me

God morgon på er! Ligger just nu i soffan och har tränat lite lätt på morgonkvisten, har även träning i eftermiddag. Finally säger jag bara, som jag längtat!! Just nu längtar jag bara till våren och som vi märker är den nog väldigt på väg, i veckan ska det bli jätte varmt ju!! Tänk att ha på sig det här...

Q/A

Svar: Den är ifrån runwaydreamz.com! Kramis
Svar: Nej vi är inte tillsammans längre! 

Spanien

Jag är så lycklig! Här om dagen bokade jag biljetter till Spanien igen, var där förra sommarn med, var där med Cassandra och även i år ska vi dit tillsammans. Jag är helt galet taggad och ser fram emot detta enormt. Ska bli sjukt kul att träffa alla igen där nere också!
Bilder från förra sommarn.

Morning fellas

Men god morgon! Jag är hemma idag från skolan, jag vet inte riktigt vad som är fel, har lite ont i huvudet till och från och jag är så galet trött hela tiden. Vi får se om jag kommer iväg imorgon till skolan. Det är sjukt fint väder ute idag också, såg på vädret att nästa vecka så börjar det blir riktigt varmt, sånt gillas!! Ska försöka göra lite nytta och göra klart flera skoluppgifter nu, love.

Q/A

Till dig som undrade vart denna vita kappa är ifrån så... kan jag tyvärr inte svara på detta. Jag har ärvt denna från min farmor. Men det är en Busnel kappa så de finns att köpa på tex Jackie! Kramis. 

Leopard print

Hello darlings, idag vaknade jag och mådde mindre bra men kämpade mig iväg till skolan ändå. Åkte hem direkt efter matteprovet! Jag är inte på topp faktiskt, vet inte vad som är fel men det är något som inte står rätt till. Väldigt opassande idag med tanke på att min första cheer träning är idag efter lovet... Solen skiner i alla fall och jag ska sätta mig ute en stund tror jag. Gud så jag längtar till sommarn, det är endast 42 skoldagar kvar, inte illa ellerhur? Måste bara säga att jag är sjukt sugen på låga leopard Converse, var hittar man det?!

I'm Alive

Instagram senaste tiden... hur är livet då? Här är det perfekt och livet rullar på galant om jag ska vara ärlig! Idag i skolan fick jag tre stycken A:n, gissa om jag är nöjd? Jag har vart borta från bloggen idag, har vart på rehab typ, från livet. Nej men jag är glad ooch levande och antagligen tillbaka! Pussis

RSS 2.0