Lyser en frånvaro

Nu har jag vart sådär dålig igen, jag vet. Senaste tiden har det hänt en del i mitt liv som jag inte orkar ta upp här faktiskt. Det är sportlov och alla teen's är glada, ellerhur? Har hängt med min supertrio Frida och Elle (Ella) en hel del och jag måste faktiskt medge att vi är sjuka i huvudet. Well, idag är det onsdag och vad händer idag? Jag ska träna enligt mitt träningsschema jag har här hemma från cheerleadingen. Kanske blir att hänga med F & E ikväll? 

StreetStyleFashion/SSF

Här har vi tre underbara uppsättningar av klädval. Päls är ju helt sjukt snygg, svart är helt sjukt snyggt, väskor i all ära och enkeltheten är allt. I love it.
Hade tänkt att ta och göra mig i ordning lite då Teodor kommer om en stund, ligger fortfarande i pyjamasen.. kan ju i alla fall byta till ett par mjukisbyxor, haha! #TAGGAMELLOLÖRDAG

Tips!

Det här är min kära vän Mikaela Yngwe, har precis suttit och pillat lite på hennes design. Hon har precis fått börja om med bloggen då hennes förra bloggportal stängdes ned. Hon är ursnygg och sjunger som en gud, ta en titt in dit vet ja! Klicka HÄÄÄR!!

Bynicoles/Tumblr


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har ju Tumblr. Där laddar jag upp med bra inspo och härliga bilder, ni som är intresserad så besök HÄRLänka gärna era Tumblr's i kommentarerna så kanske jag följer er! ♥

Wanted

God morgon på er! Idag är det lördag, snart är det ny vecka och jag är inte alls taggad på skola faktiskt om jag ska vara ärlig. Hatar att vara sjuk då man hamnar efter så himla mycket. Ska vara hemma idag, Teodor ska komma hit ikväll. Jag ska tvinga honom att kolla på mello. Tänkte dela med mig av wanted things right now, och här ovan har vi dem. Älskar verkligen allt, leoprintade saker verkar vara på banan igen och jag älskar det!! (i lagom mängd så klar!)

Kisses

tumblr_mgcpyzpLuR1r00jioo1_500.gif

Nu var det dags igen, jag sitter med färg i håret och hoppas på bästa resultat. Jag tar haft i en blond färg i hela håret och så får det fortsätta vara nu... Idag har det snöat som bara den och jag gjorde ett försök till att skotta men fick avbryta efter ett tag då jag kände att jag höll på att dö ungefär. Usch är så trött på att vara sjuk, GE MIG SOMMAR!!

Q/A

Svar: Toppen kommer härifrån, skorna härifrån och jeansen härifrån!

ONÖJD

Ska jag vara ärlig blev håret katastrof, omfärgning så fort jag kan. Springer runt med grå/bruna/guldiga toner i mitt hår och där med tänker jag inte ge någon bild heller! Har tänkt att göra ordning en god smoothie, mamma och jag köpte äntligen en blender idag!! 

Spring freak out outfit.

Ja hur början man efter ett sådant långt uppehåll? Ni är kvar, och det är något jag gillar. Jag längtar som en galning till att kunna byta ut vinterjackan, men snön fortsätter att vräka ned. Vad gör man?
Jag är hemma och är sjuk,
är ni förvånade? Förra helgen stod jag på ett par skidor i Järvsös backar och jag antar att det är orsaken till min sjukdom som jag haft nu sedan några dagar. Har mycket nya fina saker att visa er, så håll ut jag är på G. Kan dessutom meddela att jag precis färgat mörka slingor i håret. WHAT IS HAPPENING TO ME?

RSS 2.0