Säljes!

Skulle någon vara intresserad av dessa? Midja: 25 längd: 29!


WANTED HARDLY

Jag har alltid älskat militärgröna byxor och jag äger fortfarande inga efter 2 års av suktande ungefär... Så jobbigt att hitta ett par som är snygga och sitter bra! Dessa är från Ginatricot och ska absolut provas av mig!

Sunday Practise

Hej på er! Underbart väder igen, börjar vänja mig vid den stekande solen nu. Jag kom hem för en stund sedan och ska åka om tio minuter igen. Idag har jag träning är sjukt taggad och jag hoppas på att de behåller programträning och inte sätter in fys.... 

Comment

Soliga dagar och kalla nätter bjuder Stockholm på i nuläget. Igår hängde jag och Frida i stan och kom hem mot kvällningen, somnade sjukt tidigt och vakna svin trötta imorse. Idag har jag en fika date med Cassandra och Jennifer planerat. Så sjukt länge sedan man träffade dom så jag antar at våra munnar kommer gå i 180 när vi väl sitter ned. Skulle ni inte kunna kommentera bloggar som ni läser? Eller era egna bloggar!!!

Langar outfit

bynicoles
Hej på er! Idag är det onsdag och jag går i skolan till ungefär halv fyra! Planerna efter skolan är att åka till Frida och käka en fet godispåse ungefär. Jag har ju träningar på tisdagar och det var därför jag inte skrev något mer igår. Vad ska ni göra idag? Härligt väder idag också, love it!

In school

Hej på er! Sitter i skolan inne hos min mentor med Frida just nu. Dagen har vart så himla seg och jag har nog aldrig vart såhär trött och jag har träning senare idag, förstår inte riktigt hur jag ska orka om jag ska vara ärlig. Stockholm bjuder även idag på vårväder, det tycker vi ju om!

Simple Lfe

bynicoles
God morgon finisar! Bjuder på en enkel och snygg vår outfit. Gud vad jag längtar till vår och varmare tider, men vi är på god väg ellerhur? Har redan börjat smyganvända skinnjackan lite faktiskt!! Hoppas ni får en toppen dag, kärlek!

CheerItUp

Dagen har vart helt okej, jag gick i skolan, gjorde lite äranden efter skolan och var med Frida när hon köpte jacka! Jag har nu på kvällen tränat i ca två timmar, cheerleading är väl ett måste och träna nu för tiden dvs, programmet och styrka + stretch. Men sen så vet mina äldre läsare kanske att jag har dansat i hela mitt liv, och jag tycker fortfarande att det inte finns något bättre. Släppa loss och köra freestyle, det är magiskt!
Morgon dagen består av skola och träning och jag kommer hem sent, försöker höra av mig under dagen! Kärlek ♥

Friends talk

Till dig som undrade om jag kunde skriva om mina närmsta och vänner i skolan... 
De på bilderna ovan är de som jag umgås mest med i skolan, självklart är jag med andra ibland.. Alla är sjukt roliga och sköna även fast det är drama ibland! Frida är ju min bästis sedan länge tillbaka så henne bör ni känna igen! Ella då, she's a new one och finns ingen bättre brud, typ en av de närmsta vännerna jag har nu faktiskt! Sedan har vi ju Cecilia och typ Melinda som står mig närmst för övrigt! 

GinaTricot

Måste säga att jag har gått och kärat ned mig i denna tröja från Gintricot, hur snygg?! Skynda och köp gott folk!! God morgon förresten, gud så segt det är att gå upp såhär tidigt alltså. Kom knappt ur sängen idag om jag ska vara ärlig. Nu taggar vi skola ellerhur?

X you

Langar upp en gammal bild då jag har lite med dåligt med bilder just nu. Jag kan inte sova därför jag nu gör ett inlägg, imorgon är det skola och jag är faktiskt inte ett dugg taggad. Konstigt? Nej!! Ligger och lyssnar på Avicii's senaste "X you" och är typ besviken, brukar alltid vara något speciellt som får dom att stå ut, men den här är mer som alla andra. Nog pratat om Avicii, till dig som frågade vart de utsvängda jeansem är ifrån.. Mango!!

NEW IN

Eller new in och new in, köptes i början av året och jag har inte visat det här på bloggen. Har även fler inköp som jag har gjort som ni inte sätt! T-shirt från Vero Moda, Skor från Nelly, Tröja från B.young. 

Stay Positive


Inspo från juliadavis tumblr. 
Hej på er! Är hemma och myser i soffan just nu, var i stan tidigare och köpte två par skor. Jag är sådär grymt nöjd och vill skrika av lycklighet ungefär! Igår var jag hemma då min syster och bror var här på middag och vi kollade även på lite bilder från min systers och hennes pojkväns resa. Skön lördag! Såg även att Anton gick vidare i mello, otippat men tanke på att han har vunnit halva Sveriges teen's hjärtan. 

RSS 2.0