Dagens vill ha

Jag vill så himla gärna ha en iMac eller en Macbook just nu, vill typ spy på min pc. Once you go Mac you never go back, exakt så är det faktiskt. Min vän Ella har en iMac stående i sitt rum, jag blev så sugen på att ha en egen efter jag hade hållt på med den. Vad har ni för dator?

Inspo

Hejsan! Idag är det söndag, vaknade runt nio och har pluggat och städat sedan dess. Senare är det dags för träning, är faktiskt taggad om man bortser från styrkan (inte lika kul...men det behövs). Hoppas ni får en fin dag kära läsare ♥

How 2 match bootcut

Bootcut jeans är ett par jeans som man ibland tycker är skitjobbigt att hitta matchande kläder till. Men ska jag vara ärlig kan man i princip ha vad som helst!! De utsvängda jeansen är nu mer mina favorit byxor, de är så jäkla mycket skönare. (Speciellt de från Hollister!!) Här har vi flera alternativ bland toppar man kan ha till!!
Från längst upp till vänster: HM.com, myfashionfavourites.com, romwe.com
Från längst ned till vänster: cozbest.com, awwdore.com, lipsy.com 

Atm

Hej på er! Ligger hemma i soffan och är överlycklig och trött. Teodor har precis köpt ett The Sims 3 till mig, ni anar ju vilket liv jag kommer ha de närmsta veckorna.... Gårkvällen var riktigt rolig, men idag är jag trött. Ska kanske träffa Teodor idag, det är inte säkert annars blir jag nog liggandes här hemma faktiskt. 

Question

Svar: Toppen kommer ifrån asap.com! Kramis
Svar: Neeej, eller jag är född med platina blondt hår sen blir det väl mer åt sandre hållet ju äldre man blir. Jag färgar ju mitt hår ljusare nu. 
Svar: Jag är verkligen helkeff på att ta hand om min hud. Jag tvättar bort sminket med sminksarvetter och smörjer in huden ibland med vanlig bodylotion. Helt fel egentligen men så är det. 
Svar: Toppen är härifrån och skorna härifrån! Kramis

Friday

Hej på er! Dagen gick riktigt snabbt och sitter just nu hos min bror Dennis för lite födelsedagsfirande! Ska senare till Ella. Jag skriver imorgon då jag inte har tid idag. Kärlek alla!! Svarar även på era frågor imorgon.


WANTED

Åh vad jag vill ha nya dofter från VS. Ska försöka köpa den längst till vänster i veckan! 

Kemi


Spring 13'

Jag är så taggad på våren och sommaren så det är helt stört. Bara längtar till att få kasta av mig min jäkla vinterjacka nu. Dagen har vart riktigt bra, skolan gick toppen sedan åkte jag och Teodor hem till mig och mös och käka middag. Imorgon är det fredag mina kära vänner, mina planer är väl kalas för min storebror och sedan sova hos Ella. Men vi får se! 

God morning thursday

Alltså jag vill så gärna ha en roseguldsfrägad klocka, eller en ny silvrig eller en guldig... Jag är en riktig klock nörd och jag skulle kunna ha alla färger i princip.. GE MIG!! God morgon förresten mina kära, skola och sedan ska jag träffa Teodor efter skolan. Ska nog försöka plugga lite hos honom! Vi hörs när jag är hemma ikväll eller under skoldagen ♥ 

Night.

Sov gott finisar, visst är jag söt när jag ska sova? -Ironi

Cheer/130123

Bild från gårdagens cheerträning! I just love it... 
Hur har denna dag vart då? Den har vart perfekt, allt gick toppen i skolan och efter träffade jag min kärlek. Älskar att vara med honom, inget får mig att må så bra. Imorgon är det skoldags igen sedan är det FREDAG, usch så skönt. Vintern får en att verkligen bli trött på skolan håller ni inte med?!

Q/A

Svar: Om ni menar den bruna fransväskan så är det en Ralph Lauren och kan köpas här. Den gråa är från Micheal Kors. (Vet att den finns bland annat på affären Jackie!! NK har garanterat också)
Svar: Nej jag är faktiskt inte det, är en riktigt no life tjej om jag får säga det själv!! Trivs så bra med min familj så gillar faktiskt att vara hemma. Självklart är det ju hur kul som helst att hänga med alla vänner!!

White

God morgon! Tänker bjuda på fina våroutfits med vita byxor, längtar som en galning tills jag kan använda mina!!
Ska till Teodor idag, så vi hörs direkt efter det mina kära ♥

Yes is no/No is yes

God kväll, är otroligt trött efter enn fullspäckad dag. Har gått i skolan hela dagen, solade en snabbis innan träningen sedan var det som sagt träning. Kom hem, där mormor och morfar befann sig (de åker till Thailand i två månader imorgon....) så jag har umgåtts med dom och även gjort läxor idag.Intressant ellerhur? Imorgon är det lång dag och jag slutar sent och ska troligtvis till Teodor efter skolan. Äntligen...

New

Dagen har vart toppen förutom att jag har vart så otroligt jäkla trött och haft världens träningsvärk. Skulle egentligen åkt till Cassandra efter skolan men jag var så trött och jag behövde plugga lite. Har haft på mig min nya tröja jag köpte i fredags, visst är den fin?
Till dig som undrade vem tjejen var i inlägget under, Angelica Blick. 

Blick.

Här har vi Sveriges snyggaste tjej, och det kan jag intygga. Lika vacker på bild som i verkligheten!
Träningen gick toppen och jag har en del att jobba på, älskar att få kritik så man kan fixa det till nästa träning. Vi har nu tävling mellan topparna i laget för att vi ska bara ha fem stycken och just nu är det åtta stycken. Jag ska kötta!! Imorgon är det dags för skolan igen och efter skolan ska jag åka till Cassandra för att ta igen lite snack och skvaller. Så vi hörs efter det, god natt lovers ♥

Get fit

Till våren vill jag skaffa mig lite fräsha grejer att träna i! Man blir mycket mer taggad på att träna om man har fina träningskläder och det kan jag lova er! Ett par Nike Free Run är i alla fall ett måste för min del. Vill gärna ha i någon av dessa färger som finns med på bilden. 

Question

Svar: Hello there! Ni som har sett detta måste tänka "WTF". Frida är min bästa vän och Teodor min pojkvän, dom driver med varandra för att reta mig. Interngrej mellan oss så att säga. Alla känner ju varandra bra så det är en kul grej som vi brukar driva om tillsammans. No hard feelings liksom! Så tro återigen inte på allt som står överallt check it up first!

Long time no see

Senaste veckan är det ganska mycket som har hänt och jag har inte riktigt haft tid för bloggen, är verkligen ledsen för det. Denna vecka ska det vara som vanligt igen, lovar er!
Denna helg har bestått av roligheter för min del, i fredags hängde jag med Frida och Ella, vi hade egentligen planerat att dra ut men vi blev hemma och kollade på film istället. Igår kväll var jag på middag hos mina föräldrars vänner på Ekerö, jag vann på alla kortspel och då var jag nöjd. Idag är det första cheer träningen för mig sedan jag vart sjuk och lov och allt det nu har varit. Ska försöka iaf, hoppas på att inte dö ungefär. Är faktiskt riktigt taggad! 
 

ความรัก/kärlek

Ungefär sådär kär är jag i min Teodor. Till dig som undrade om jag och Teodor var tillsammans, även fast det står att han är singel på Facebook... Cuz everything on Facebook is true hah? Ja vi är tillsammans fast vi inte har förhållande på fb, jag är lika singel på fb som honom.

Ursäkta mitt uppehåll igår, men det hände så mycket igår. Jag var bland annat hos doktorn och lite så, hänt lite privata saker senaste tiden som jag känner att det inte bör tas upp här. Jag har vart hemma från skolan idag med, ska nog kämpa mig dit imorgon. Ska jag vara ärlig längtar jag, jag rutnar snart här hemma.

Perfect eyeshadows

Hej på er! Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, men Teodor kom igårkväll och han åkte på dagen idag. Efter det åkte jag till min träning och kollade på den (förbaskade feber!!) hämtade även mina nya träningskläder, yey! Vill tipsa om dessa ögonskuggor då det är perfekta färger att blanda med varandra (i paletterna alltså). Vill verkligen ha "NUDES" paletten. (Finns på H&M)

Oh Doctor

Har suttit hela eftermiddagen och fixat med plugg saker, har även dammsugit i rummet. Har fortfarande feber vilket suger totalt. Får väl gå till doktorn i veckan om det sitter i! Längtar efter att få gå i vanliga kläder, är trött på att se ful ut...

Bags Bags Bags

Mina närmsta vänner är nog ganska medvetna om mitt galna beroende av väskor, skulle verkligen kunna köpa en ny väska varje dag, det skulle inte vara något problem för mig alls. Här har vi fem stycken ur H&M's vårkollektion and i love it! Formerna är sjukt snygga och det finns i flera snygga färger, plus att de inte kostar så mycket heller!! Skynda fynda skulle jag vilja säga. 

Morning/Day

Delar med mig av inspo från Tumblr, idag är det lördag kära läsare. Startade dagen med att måla naglarna i Barbie rosa och väntar fortfarande på bättre tider. Sitter med plugg just nu, jag är i princip klar med det är små detaljer som behövs göras samt att jag måste träna arslet av mig på min redovisning imorgon så jag är förberedd för veckan som kommer! Senare idag kommer Teodor hit, åh som jag har längtat. Vad har ni för er idag?

A R M Y

H&M har fått in flera snygga army-inspirerade kläder som jag tycker är skitsnyggt. De här fyra är mina favoriter och shortsen är verkligen to die for! 
Idag har det snöat och snöat och snöat. Jag har fixat en skolgrej och jag tycker att jag känner mig bättre, tills jag tog febern och ser att jag fortfarande har det. Vad är det här för skit va?! Har tänkt att gå ut och skotta lite så mammi och pappi blir glada!!

Tips Tips

God morgon! Jag har fått en frågan om att tipsa om billiga kameror, jag vet inte vad denna person tycker är billigt med alla dessa ligger under 2000 kronor! Alla kommer från märket Canon för det är det märket jag är bekant med och jag älskar min kamera som jag har. Den första (vita) är Canon IXUS 510 hs, den andra är Canon SX160 IS, den tredje (silvriga) Canon IXUS 125 is, den fjärde Canon IXUS 240 is. 

Hoppas du fick lite hjälp i alla fall! När jag kollade på priserna var det på komplett.se! Kram

Night Night

Till middag lagade jag köttbullar med pasta, en stor förvåning att jag klarade det med tanke på att mina matlagningskunskaper är riktigt på botten. Det blir ingen skola för mig imorgon heller, så jag behöver vara säker att jag blir frisk innan jag ger mig ut i världen igen. Hoppas ni haft en toppen dag my loves ♥

Outfit

Jag vill så ha vår, kolla vad snyggt... Jag gör absolut ingenting, jag funderar på att gå in och laga mat. Börjar bli hungrig. Kan ju lova er att vara hemma själv är inte det bästa för matvanorna. 
Imorgon är det fredag och jag är sjuk. Jag tror inte ni förstår hur frustretande det är att vart sjuk i över en vecka nu, så himla långtråkigt och jag har ingenting och göra. Jag saknar min Teodor också...
 
PSST!!! Du som undrade om min väska från Belle finns kvar, jag tror att den ska göra det så skynda dig dit!!

Mashup

 
Förstår inte hur detta kan låta bra!! Så många bra låtar tillsammans och det låter fortfarande bra, sjukt. 

Obsessed

Jag har blivit helt sjukt förälskad i alla slags kappor du kan tänka dig, färg och form är inget som spelar roll. Det är så jäkla snyggt och du kan ha det till allt?! Måste införskaffa en till nästa höst/vinter. 
God dag finisar, sitter i sängen och lyssnar på musik och väntar på bättre dagar ungefär. Vet inte vad jag ska göra här hemma, orkar inte sitta och kolla på tv eller dator för länge då jag får ont i huvudet. Har inte kollat febern än idag, men får väl kolla den senare. 

Evening

Här sitter jag i sängen, kollar på Efterlyst och undrar var världen är på väg. Dagen har vart så seg, jag har även haft min förbaskade huvudvärk idag. Det slutade med att jag satt och gjorde en snölykta på min trapp. Är hemma från skolan imorgon med, usch vad jag tycker det här är tråkigt. Har ni något önskeinlägg lovers?♥

Q/A

Svar: Åh tack du!! Klockan kommer ifrån Ur&Penn! Kramis
Svar: Absolut! De kostade 599 kronor på Hollister, jag har storlek 25/33 tror jag. Modellen är bootcut och heter Destoyed medium wash. 
Svar: Det kommer ifrån Dollarstore i Ljusdal, finns på flera ställen i norr över i landet! Kram

A dress

Denna fina klänning är jag helt förälskad i, den är annorlunda och jag fick en kärlek vid första ögonkastet när jag såg den i H&M katalogen. Gud vad jag längtar till vår/sommar så man kan klä sig lättare...

Inspo/Chocolate

Jag ligger i sängen just nu och äter chokladsås i stort behov av choklad. Jag är hemma från skolan, har feber och min förkylning ger sig inte. Det passar inte alls att vara sjuk just nu, så det suger verkligen. Det blir inte bättre när min skolarbeten ligger på mammas Mac så jag inte kan plugga heller. Hoppas ni har det bättre än mig kära läsare...

Kiss you/1D

 
Nya videon är ute och jag måste nog säga att det är den bästa för att man får se mer av deras personlighet eller vad man ska säga... Jag säger nu god natt, jag ska vara hemma från skolan imrogon då jag har feber. Livet är inte så roligt nu faktiskt. Ha en fin kväll 

About cheerleading /TCE

Jag har tänkt att berätta lite om min cheerleading då jag har fått en fråga om det! Jag går i en träningsgrupp än så länge bara, eftersom jag började i höstas med cheerleading och innan hade jag endast dansat. 
Styrka är något du bör ha i kroppen, eller du får helt enkelt träna upp det kan jag lova er. Styrka och kondition! Till uppvärmning så springer vi oftast ganska länge, sedan stretch. Gymnastik tränar vi givetvis, dock från den nivå man ligger på. Ju mer man kan desto svårare grejer får man göra. Jag kan erkänna att jag precis lärt mig hjula och därför ligger jag på att lära mig en rondat just nu, men jag har provat att göra flickis också. En tjej i mitt lag ligger på volt liksom... Vi har även dansträning, då man får lära sig koregrafi till sitt "nummer". Stunt delen är sjukt viktig också, då man bygger. Behövs sjukt mycket träning där för man ska klara saker och alla har sin viktiga plats i bygg. Jag älskar allt och jag är förälskad i sporten, det kan jag lova er.

130108 - Dagens

Såhär ser jag ut idag, jeans från Hollister, tröja från H&M, väska från Belle. 
Denna dag har inte alls vart bra än så länge, jag kände mig riktigt risig imorse men jag kämpade mig iväg ändå. I skolan känner jag mig febrig och konstig så det var endast att åka hem igen. Känner mig äcklig och ful och vill inte lämna mitt hem just nu. Ha en trevlig dag!

Cuties

Dess goingar är ju för söta. Skulle vilja ha alla tre!! God morgon förresten, andra dagen för mig i skolan. Har idrottsprov i eftermiddag. Jag ser verkligen inte fram emot det... efter skolan är det plugg som gäller. Jag är så otaggad och längtar som en galning efter att få träffa min kärlek. Ha en fin dag ♥

Q/A - UPPDATERAD


Svar: Det är Bon Iver med Re:Stacks, jätte fin låt. Älskar Bon Iver ♥

Svar: Man ser kanske inte så mycket, vet inte vad märket heter men jag har köpt denna på Dollarstore i Ljusdal, kostade väldigt lite och är nog ganska skit egentligen... 

Svar: Den kommer härifrån http://www.chiarafashion.co.uk/23304.html håller så med om att den är snygg!!
 
UPDATERING!!
Svar: Absolut, här är några... http://im-in-love-with-chocolatee.tumblr.com, http://jepicly.tumblr.com, http://yadelagic.tumblr.com, http://ehanssonl.tumblr.com!
Svar: Bara för att jag väljer att inte ha högskolebehörighet nu, så betyder det inte att jag inte kan få det senare. Jag kan plugga till de ämnen jag behöver innan jag söker in, jag gör gärna det om jag nu vill plugga senare i mitt liv. Ja jag kanske ångrar mig, men jag gör det som känns rätt just nu. Jag vet att jag inte har planer på något sådant efter skolan i alla fall, mitt liv suktar efter något annat. Men tack för att du bryr dig... haha!
Svar: Jag är 16, fyller 17 i sommar (wow)! Jag är född 1996! Åh tackar ♥
 

Wanties.

Trosorna som Gina har just nu är sjukt VS inspirerade och jag älskar det!! De har även fått in lite annat smått och gått som jag skulle kunna tänka mig. Speciellt träningsshortsen, de är perfekta för cheerleadingen! 

Old pic, serious talk

Langar en oldies från 2011 tror jag. Idag har jag gått i skolan därav ingen uppdate, usch för att vara tillbaka där. Är faktiskt väldigt skoltrött, även fast jag går slappaste linjen ever. När min mentor nämnde att vi skulle välja om vi vill ha högskoletillberhörighet eller inte ville jag bara dö, det är något jag verkligen inte tänker göra. Mina tankar för framtiden är väldigt oklara, men att sätta mig och plugga direkt efter gymnasiet eller plugga i huvudettaget är inget som lockar lilla mig inte. 

Thing I want

Jag älskar mitt rum (stuga), det är precis som jag vill ha det men kuddar och påslakan kan alltid fixa det ännu mer. Börjar tröttna på de jag har och detta skulle passa fin fint inne hos mig! 
Har pluggat hela eftermiddagen, jag är väl i princip klar med själva texten, imorgon tänker jag göra ett bildspel och börja plugga på min redovisning. Jag anar inget gott inför detta....

Bikbok tops

Här har vi tre snyggingar från Bikbok som bara väntar på att bli köpta. Passar till de mesta och skulle själv vilja ha alla i garderoben, dock är paljetttoppen favoriten! Vilken är eran favorit?
Sitter just nu och gör en inlämningsuppgift, jag är så bestämd med att den ska vara klar i dag så jag kan fokusera på redovisningen i veckan. Usch vad jag inte orkar att skolan ska börja.

Good morning

God morgon mina hjärtan, gud vad det är härligt och se när statistiken höjs!! Hoppas ni alla stannar ♥ Vaknade för en stund sedan, har drömt lite konstigheter inatt faktiskt. Jag är fortfarande halvt sjuk, otroligt irriterande. Längtar galet tills terminen kommer igång med cheerleadingen också. Appropå det borde jag stretcha...

Q/A

Q - Är inte dedär du ? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=110178495823537&set=a.108372202670833.15100.100004941609433&type=1&theater
A - Jag har faktiskt ingen aning om varför du frågar om det där är jag faktiskt. Nej det är inte jag..?

Q - En fråga, hur fan kan du vara så brun hela tiden? BUS eller bara kick-ass pigment..? Kraam
A - Jag är verkligen inte brun!!! Jag är typ blekfisarnas blekfis just nu, min pojkvän till och med mobbar mig för jag är så blek. Använder inte BUS heller, vilket jag känner att jag borde. Eller ta en sväng till solariumet.... Kramis!

Sminkvideo

Ledsen för att det blev så långt!!

Sunglasses/RayBan

Ja ni, snart börjar solglasögonssäsongen. Jag är en sån tjej som älskar solglassögon och skulle kunna ha alla former och färger ungefär. Men dessa fyra från Ray Ban är något jag verkligen skulle vilja ha. Dock blir hela det kalaset på unge fär 3700 kronor.... Men någon av dessa ska jag nog ta och införskaffa mig till denna vår/sommar! Vilken är eran favorit?

Tumblr

Har suttit på tumblr i någon timme, gud vad man bara sitter där och bläddrar och bläddrar när man väl är inne. God morgon förresten! Hur mår ni? Själv mår jag sådär, är sjukt förkyld och när jag vaknade imorse hade jag ingen röst. Planerna för dagen är oklara och jag vet inte alls vad jag vill. Ska nog gå och laga till lite köttbullar strax. 

3 bloggar jag läser vardagligen

- Andreas blogg, uppdaterar varje dag och är jätte skön och läsa. Fina bilder och roligt innehåll!
- Biancas blogg, även hon uppdaterar varje dag och har sjukt bra innehåll, fina bilder också. 
- Toves blogg, uppdaterar nästan varje dag, lägger alltid upp bilder från dagarna och är intressant. 

Beauty

Denna skönhet kommer från Bikbok och är på rea just nu, skulle gärna vilja klicka hem den men tyvärr så tillåter nog inte plånboken. Ryggen är ju helt underbart snygg!!

Spring

Åh vad jag vill ha vår så man kan gå i tunnare kläder och snygga klackar. Allt är lättare och man kan få till snyggare outfits...
Den här dagen har gått så segt, kom precis hem från Brunn där jag och mamma pantade flaskor, burkar och köpte mat och godis. Hoppas på att få se min kärlek imorgon. Love ♥

Sick girl.

Fy vad det är tråkigt och vara sådär halv sjuk att man inte kan åka och göra saker men ändå pigg. Jag har inget att göra idag förutom att göra mitt skolarbete ungefär, ska försöka få in sminkvideon idag... orkade inte hålla på igår, det tog sådan tid. Är det något speciellt inlägg ni vill att jag ska göra idag?

Hunkemöller

Detta fick jag av världens finaste vän (Frida) i julklapp, passade perfekt! Äntligen något mer "sexigt" i den storlek jag har. 
Så vad har jag gjort hela dagen? Jag har legat och kollat på Paradise Hotel, det är de jag har gjort. Känner faktiskt bättre så jag hoppas att jag inte ska va sjuk. Imorgon kanske jag hittar på något men annars så tänkte jag göra ett skolarbete som ska redovisas nästa fredag, att skolan börjar snart igen känns inte alls så peppande faktiskt. (Sminkvideo kommer upp så fort de har laddas upp på videofy.me, det tar en bra stund...)

Hoods

Det här med tjocktröjor med tryck, I LOVE IT! Så jäkla lätt att fixa ihop en outfit som är enkel och snygg. Här har vi några snygga i olika färger. Vad tycker ni om denna trend?

Sunshine/Summer/Freedom

God morgon, eller god dag kanske man ska säga nu när klockan är så mycket. Segat i sängen och soffan hela morgonen, är jätte seg faktiskt. Känns dock som jag inte har något feber idag, vilket känns fett! Har kollat runt lite på tumblr och drömt mig bort utomlands. Jag och Teodor ska typ åka i sommar någonstans, vi vet inte vart än bara.. har ni några förslag på något fint ställe där det är varmt och fint vatten? 

I would love it if you do it.

Peppa mig, allt blir roligare om ni vågar fråga, kommentera vad ni vill ha mer, vad ni inte vill ha, förslag på inlägg, rubriker till inlägg som jag kan sedan skriva om? Do this with me peeps!! 

Clothes:Clothes:Clothes

Denna outfit är verkligen sitta fint. Det ser så sjukt classy ut med bootcut stuk på jeans med ett par höga heels.
John och Teodor kom och hämtade mig runt ett idag hemma hos mig, vi handlade lite mat och sedan åkte vi till John. Käkade, mös och lite så! Fick skjuts hem av Stefan och Teodor och jag kände mig ganska dålig när jag kom hem. Det visade sig att jag hade feber, så här ligger jag hemma nu med feber. Inte det roligaste på lov faktiskt...

Christmas gifts

Några av de fina julklapparna jag fick! Fin fina saker. Parfymen är ren kärlek kan jag lova er. 
God morgon! Kunde inte sova igårkväll alls, även fast jag var tröttare än tröttast under hela dagen. Gjorde illa mitt knä igårkväll också så det gör jätte ont plus att jag är förkyld och har ont i halsen. Men så får det vara, ska träffa Teodor idag så vi hörs mer mot kvällningen! Love ♥

Avicii vs Nicky Romero - I could be the one

Fetaste jag hört på ett bra tag. Klicka på bilden för att komma till låten på spotify!

Outfit/2012

Det här hade jag på mig på nyår, fast med tunna svarta strumpbyxor också. 
Har inte gjort någon nytta alls idag, mamma och pappa kom hem med pizza till oss så har tjockat mig lite. Annars var det inte mer än så, känner mig lite sjuk, vilket känns hemskt. Orkar inte vara sjuk, inte nu alltså! Ska sussa, natti alla! Hoppas alla stannar som läser, haft en stor förändring i statestiken idag!!

Nyår 2012

Blev inte många bilder faktiskt, det här är ungefär det jag har i bildväg.
Hoppas alla hade det toppen i alla fall. 

Wanties.

Här har vi några dyra godbitar jag gärna skulle vilja ha i garderoben. Nyckelklipporna har Burberry precis släppts och ligger runt 2500 kronor. Men ack vad snygga!!
Idag skulle jag egentligen åkt till Teodor men jag orkade verkligen inte, är så sjukt trött. Längtar tills klockan är typ åtta så det är ändå helt ok att gå och lägga sig. Sov kanske inte helt toppen inatt. 

God morgon/1 januari

God morgon alla! Idag är det 2013, känns väl inget annorlunda vad jag känner faktiskt. Jag ligger just nu i sängen och väntar på att Frida ska vakna... Gårkvällen var faktiskt helt okej, kunde vart roligare men att fira in nya året med en kyss från pojkvännen var inte dumt. Jag hör av mig senare när jag är hemma och så! Kärlek.


RSS 2.0