Ekar tomhet

Ja vad ska man säga, det ekar tomhet här på bloggen. Jag finner ingen ork till att skriva blogginlägg, livet rullar på ändå, utan bloggen. Dock vill jag kunna ge er massa inspiration varje dag, berätta för er vad jag gör om dagarna, berätta hur min fantastiska skola är, hur cheerleadingen går... osv! Vill ni är frågan? Vill ni att jag ska? Vill ha lite pepp kommentarer, kom igen nu!!! 

Frågor & Svar

Till dig som frågade om jag har plastikopererat mina bröst... 
Vet inte om du sitter och driver med mig, men ifall du inte gör det så har jag i alla fall inte gjort något plastikoperation, dvs att mina bröst är "äkta" haha! 

Till dig som undrade om jag går i senior träningsgrupp... 
Ja du har helt rätt, jag går i Twister Cheer Elite Senior träningsgrupp. Go Twisters!! 

Sunshine

God morgon! Ska iväg till skolan om en stund, slutar tjugo över två och efter det ska jag och Frida ta en sväng på stan och göra lite ärenden. Slänger in två bilder från Spanien, lite värme skulle ju inte skada. God natt!

Hade världens jobbigaste morgon, kom iväg till skolan hur som helst och hade style advising och hår lektion, inte så ansträngande dag. Åkte efter skolan till Teodor och gosade, får aldrig nog av honom. Har vart hemma och gjort lite läxa och även duschat... Ska ta och sova nu. Har beställt en ny kamera då jag kan ge er bättre update också! Kramis


Biggest dream

 När jag är 18, då jävlar. Det här ger mig rysningar och tårfyllda ögon.

Question

 
Bynicoles
 Skulle verkligen inte banga på denna outfit. 
Har för övrigt ätit världens godaste middag och funderar på att baka en kladdkaka eller något. Något bra borde jag ju göra med denna dag! Kommentera mer också, blir roligare för mig och veta vad ni tycker om och inte!! Kramis. 

Skolfoto.

Pallrade mig till skolan idag, har hemma igår. Hade bland annat skolfoto, man blir fan aldrig nöjd med de där jäkla korten. Ligger hemma nu och dör, vill gå och lägga mig helst... Hoppas alla haft en toppen dag. Pussis!


Till den fega anonyma

Fråga: "Hur är det mellan dej och teodor egentligen? du säger alltid att det är så bra men ni verkar aldrig ses och han flörtar jämt med andra"
Svar: Tja anonym! Det är faktiskt skit bra mellan mig och Teodor vilket du vill eller inte, vi ses så ofta vi kan. Varför bryr du dig ens? Teodor är charmig och har alltid varit! Hoppas du får en bra kväll och sluta lägg dig i andras förhållande!


ClassmatesIgår var jag i skolan, som alla andra vardagar. Kvällen spenderades med några från klassen, jag älskar er!! Är hemma sedan någon timme nu i alla fall, ska vara hemma resten av dagen också tror jag! Ska väl börja plugga hade jag tänkt. Hoppas alla får en toppen lördag ♥


11 månader


Jag älskar dig.

Perfect outfit.

Bynicoles
Skulle älska och ha på mig det här imorgon. Ge mig ge mig ge mig...
 

4 september.

Hej alla! Jag har haft en lång dag i skolan och efter var jag i stan med Frida, Matilda, Jonathan och Elli! Kom hem för ett tag sedan och käkat. När jag var i stan fixade jag även ett studiebesök till nästa vecka på FACE Stockholm! Är sjukt nöjd.


My life in 9 pictures

Har inte gjort ett skit idag. Somnade i soffan i mammas famn, det var det ungefär. Tänkte sova för kvällen nu faktiskt, god natt finisar. Bjuder på två bekännelser!
- Jag kan inte sova i en säng utan att jag borstar av lakanet så det inte är "smuligt".
- Lyssnar på musik alla dagar i veckan, går inte att leva utan.

Fanny Lyckman is the shit.

Sitter på svenska lektion just nu och skriver ett självporträtt. Dock har jag en liten rast på tio minuter just nu. Kom och tänka på Fanny Lyckman, är inte hon en av Sveriges bäst klädda? Enligt mig är hon absolut det i alla fall. Hon är både snygg och en otrolig stil som sticker ut. Ska hem efter skolan och dö, är så jäkla trött.

Lauren Conrad inspo.

Untitled #43
I skolan har vi fått valt en kändis vi skulle vilja jobba med hela ettan, mitt val blev Lauren Conrad och här har vi en outfit jag tycker är passande för henne just nu. Skulle kunna bära det själv till och med...

God morgon förresten! Ska göra mig i ordning nu, hoppas alla får en toppen dag. Puss!
 

Natti.


Hörs imorgon.

2 september

Idag vaknade jag hemma hos Cassandra, vi mös igår kväll en stund. Måste ha vart ett ganska dåligt sällskap med tanke på att jag somnade så fort vi satte på filmen. Resten av dagen idag har jag vart med Teodor, pussats och ätit oss en aning fetare... Kom hem runt sju, har käkat middag och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Måste fundera ut något ställe jag vill göra studiebesök på också.
 

RSS 2.0