Jag byter / http://bynicoles.myshowroom.se

Hej hjärtan! Jag testar nu Myshowroom istället, så ni hittar mig HÄR.
http://bynicoles.myshowroom.se http://bynicoles.myshowroom.se http://bynicoles.myshowroom.se

So much love for one person

Har haft annat för mig. Ni kommenterar ingenting så det suger att blogga.


Bring it on

God kväll! Har haft så mycket och göra senaste dagarna och ändå inte fått tillräckligt mycket gjort. Igår somnade jag innan klockan åtta på kvällen och sov resten av natten, vaknade imorse som ett ufo och förstod noll.

Haft en otroligt mysig dag i skolan idag, kom hem runt tre och sedan dess har jag gjort ett försök till att plugga till mitt hemska so prov jag har imorgon. Total ångest. Hörs mina fina.

Humor.

Mylove.

Hej hjärtan. Har haft en otroligt fin dag med vänner, skratt och kärlek! Kom hem runt nio tror jag. Hoppas alla haft en toppen dag. Imorgon ska jag på stadsvandring + museum med klassen, pepp!


/chill

God morgon! Sitter på bussen till skolan just nu. Känns som det kommer att bli en bra dag faktiskt! Det är fins väder också, skadar aldrig. Efter skolan ska jag troligen träffa Teodor, så skriver ikväll. Ily.


Zayn...

Jag antar att de flesta som gillar 1D har sett den här videon med Zayn... och jag antar då också att de flesta tycker han är lika snygg som äldre kvinnor tycker att Marcus Schenkenberg är snygg! Bästa giffen någonsin. 


Har vart och köpt färg till mitt hus med mamma och pappa för en stund sedan, det blir vitt med gråa knutar. Det blir nog skit snyggt! Du som fråga om jag kan visa min balklänning och skolavslutningsklänning... jag tänker inte göra det! Tyvärr, du får se dem dom dagarna jag ska ha på mig dom på riktigt! Kram!


Senaste...

Låt du hörde: Keep it coming (Basto Edit) - Starkillers & Nadia Ali
Film du såg: Darling!
Mat du åt: Flingor och mjölk...
Kram: Av mammi!
Puss: Teodor, hihi.

Känslan: Lycklig & uttråkad
Resa: Asien förra året! (Längesen..)
Glädje: När jag läste Teodors sms imorse..
Längtan: Sommarlov & Spanien!

Dröm: Om Thailand och Teodor
Person du träffade: Mammi och pappi!
Person du pratade i telefon med: Patrik tror jag att det var.
Person du fick sms av: Teodor!
Gången du var utomhus: När jag gick in till mig, ca en timme sedan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För längesedan.

/En så kallad lite äldre bild.

God morgon finisar! Har vart vaken ett bra tag, har hunnit kolla på massa löjliga barnprogram, kollat en vanlig serie och ätit frukost! Måste plugga idag, tyvärr. Face the reality liksom!
Är lite sådär tonårs nervös inför två nationella prov jag har missat. Självklart så handlar det om mina två hatämnen också, matte och no. Har inte fått info om när jag ska ha dom än heller..

Nog om det, har en glad nyhet att meddela. Har hittat både skolavslutningsklänning och balklänning! Känner mig mer nöjd än någonsin, längtar tills jag får pröva balklänningen speciellt!


Justin Bieber 4life

God morgon! Vaknade för någon timme sedan, ligger och kollar på BB just nu. Senare ska jag till sjukhuset för läkartid. Orkar inte vara sjuk, är det jämt... Och du som frågade vad hårförlängningen kostade, den kostade 670 kronor har jag för mig. Kolla runt på RapunzelOfSweden! Kram
Han är ju bara galet snygg...

God morgon!

Hej finisar. Har vart vaken ganska länge, fint väder idag med. Dock inte vart ute än... Skriver senare! Ville bara visa att jag lever. Ily.


Överdrivet?

God morgon! Vaknade för ca en timme sedan.
Har fortsatt på sökandet efter balklänning och skolavslutningsklänning. Har ändrat åsikt och erkännt för mig själv att klänningen till balen inte behöver vara jätte speciell. Jag kan ju alltid lägga till roliga och snygga accesoarer. Kolla vad fina klänningar...

/Feeling like summer

God eftermiddag hjärtan. Underbart väder det har vart idag. Låg ute i säkert två timmar innan jag kände att jag behövde gå in och dö. Har annars tagit det lungt och bara chillat. Vad har ni gjort idag? ily.


Love of my life

Just posted a GIF (Taken with GifBoom) Just posted a GIF (Taken with GifBoom)

 


God morgon/Dagen efter

God morgon alla! Idag är det dagen efter valborg och jag kan slå vad om att nästan alla sover fortfarande... Jag vaknade runt sju imorse, känner mig lite bättre idag. Inte lika hög feber! Känns ju sjukt bra måste jag säga. Ska nog gå ut i solen och äta frukost. Ha en fin dag! Bjuder på en rå nice outfit.

RSS 2.0