/Suget

Gått in i en period där jag är sugen på att bli brunett. Dock vet jag att jag skulle ångra mig efter en vecka ungefär, därför är detta inget alternativ. Har massa roligt för mig imorgon, ska iväg på morgonen för solduscha (sjukt nervös) och sedan träffa min boyfriend (hehe åååh ♥♥♥). Vad ska ni göra? Hehe god natt ily.


Dagens/shit

Dagens humör: Helt okej glad. Dagens mående: Funkat! Dagens borde: Plugga spanksa. Dagens frisyr: Två flätor. Dagens smink: Puder, mascara, lite eyeliner och typ osynligögonskugga. Dagens klädsel: Jeans, t-shirt och en kofta. Dagens favoritlåt: Euphoria Alex Moreno Remix. Dagens serie: Hellcats. Dagens planer: Inga planer, plugga och sola lite. Dagens vill ha: Nya jeans och converse. Dagens längtan: Sommar och Spanien.  Dagens beroende: Tuggummi. Dagens tråkigaste: Bröt ihop.


S W A G

Hej hjärtisar. Kom hem från skolan för ett tag sedan, sjukt ovärd dag må jag säga. Fick reda på att jag fick underkänt på både matte och hemkunskaps provet, känner mig lite värdelös. Ska försöka plugga och göra klart en skoluppgift. Medans får ni kolla på världens sötaste swag barn.


/What ever

God morgon, sitter på elevensval, förövrigt världens tråkigaste lektion.

78 dagar till sommarlov/feeling awesome

Känns ju bara för bra. Behöver bli brun, få solblekt hår och ha shorts på mig igen.


/scorpion

Hej finisar. Vart hemma från skolan idag, mådde sjukt dålig imorse vilket sög för jag ville göra provet jag skulle göra idag. Nog om det, somnade om till halv elva, åt lite frukost och sedan körde jag yoga. Började strecha och insåg att jag är lite vig fortfarande faktiskt. Regnar fint ute just nu, älskar ljudet utav det. Ha det bra, ily.


/Jag för ett år sen.


Hej på er! Är så sjukt trött så ni anar inte, efter skolan idag var jag och kollade min syn. Visade sig att jag har ett litet synfel och behöver läsglasögon. Big time fml. Mamma och jag köpte hem lite thaimat, sjuktligt gott som vanligt. Sitter just nu och ska försöka plugga till ett engelska prov jag har imorgon, kommer gå åt skogen. Hörs, ily.

#Good #Night

"Om du respekterar mig så respekterar jag dig, enklare än så äre det inte"


-En dröm- /ATM

Har väl försökt plugga i kanske en timme nu, har inte ens kollat på vad jag ska göra än. Jag orkar inte! Pratar lite med min T atm. Ska nog strax börja gå och lägga mig, är trött som fan. Speciellt nu när vi ställt om klockan, igår var ju bara förjävligt, alla hade ju försovit sig idag typ. Hoppas ni haft en fin dag! Ily.

Me and my baby

Är så sjukt seg på att blogga i know babes. Sitter i alla fall och halv pluggar atm, är så sjukt trött på skolan nu. Kom hem för en stund sedan, var med mammsen i Nacka, fick med mig en liten tröja. As nöjd! Dagen har bestått av jävligt mycket Avicii Levels och pluggande. Åh åter igen, jag är så sjukt trött på skolan. Pallar inte mer! Snart är grundskolan klar i alla fall. Pepp! Ha en fin kväll, ily.

/Fuck/

Känner mig dock inte så positiv atm. Fuck it. God natt.


So nice weather

Hej mina hjärtan. Ligger i sängen just nu är helt död! Gick från skolan lite tidigare pga att jag mådde dåligt. Det har blivit värre igen, orkar verkligen inte. Hade hemkunskaps prov idag gick väl sådär. Imorgon är det matte prov, hoppas verkligen på att jag får ett g. Hoppas ni haft en toppen dag i det sjukt niceiga vädret. Ily.


Vill bara komma igång igen.

Som de flesta vet så dansade jag sjukt mycket för ca 1,5 år sedan. Men sedan skadade jag mig riktigt ordentligt, hade av muskelfästet i låret. Klumpigt som fan... Men i alla fall, jag tränar ju inte nu och inte gjort det sen jag skadade mig eftersom det inte har gått. Nu när jag tror att jag kan börja träna igen så är jag inte alls taggad på dansa igen, utan det är min lilla cheerleading dröm som lockar. Har väl velat hållt på med det i nästan hela mitt liv, sen de första filmerna med cheerleading i har jag velat det i alla fall. Till hösten kommer jag förmodligen att börja, är äckligt taggad. Hoppas bara jag kan bli vig och så igen snabbt, kanske borde börja redan nu. (Bild från höstas, var ganska vig då fortfarande)


Twitter/@NicoleLofgren

Följ mig på twitter, inte riktigt fattat grejen än men det kommer väl antar jag @NicoleLofgren.

Pluggar fortfarande, går inte jätte bra... Jag hatar konsumentekonomi, är sjukt glad över att jag inte valt en ekonomi linje på gymnasiet haha! Vad gör niiiiii?

Studying/Bored/Fint väder/Inspo


Förälskelse


God morogn, ligger i sängen. Blev ingen skola idag, så måste rå plugga idag till mitt prov imorgon! Ganska fint väder ute idag så jag planerar att gå en liten promenad också. Hoppas ni får en fin dag, ily.


Summer come 2 me

Har väl pluggat lite mer nu, är ganska dålig på att plugga har jag kommit fram till. Ska nog ta en dusch nu sen gå och lägga mig. Det är nu bara 86 dagar kvar till skolavslutningen, skulle dö för sommar atm.

Long time


Hej finisar! Har vart en helt okej dag, önskar jag kunde må bra igen. Sitter och pluggar till ett hemkunskapsprov jag ska ha denna vecka just nu. Går väl helt okej, dock kan jag inte så mycket än så jag måste väl sätta fart antar jag. Hoppas ni haft en fin dag, ily.

Q&A


Svar: Hej stranger! Kan berätta lite lätt vad som har hänt med mig. Har nu gått i tre månder och haft ont i huvudet till och från och inga tabletter hjälper och nu på senare tid så har det blivit hundra gånger värre, där med har jag vart på sjukhus och grejer och nu väntar jag på att få tid för att röntga huvudet. Ingen läkare fattar varför jag har såhär så det är rätt knepigt. Har haft så ont i huvudet så jag inte kan göra någonting i princip, väldigt jobbigt. Jag har nu inte lika ont som jag kanske hade för en vecka sen, men den är alltid där och det är skit jobbigt. Där fick du veta!

Keep it loose, keep it tight


Hela namn -
Nicole Gurli Löfgren Bor - Stockholm (Värmdö) Skostorlek - 37 Hårfärg - Askblond eller något. Piercing - Öronen endast, skulle dock dö för att ha navelpiercing. Vad gör du på fredagskvällar - Senaste tiden har jag bara vart hemma, kul liv? Saknar du någon - Såklart jag gör, men just nu saknar jag Frida, Cassandra och Teodor mest tror jag. Vad gjorde du för ett år sedan - Har ingen aning? Hur många barn vill du ha - Vet inte om jag vill ha barn eller inte. Vill du gifta dig - Kanske, får se.

Sjukhus och grejer.

Hemma från mitt sjukhus besök för dagen. Röntgen för huvudet är beställt och jag tror att allting kommer ordna sig faktiskt. Imorgon är det no nationella, sjukt otaggad med tanke på att jag inte kan plugga pga huvudet. Men jag ska försöka läsa lite i biologi boken nu (tackar gudarna för att vi fick biologi i alla fall) ily.


5 saker jag vill.


- Åka utomlands, behöver slappna av och vara i värme. - Få jätte långt hår. - Må bra igen.
- Umgås varje timme jag kan med Teodor. - Vara en aktiv bloggare.

Hate this shit

Pallar inte mer nu


Just a good morning

Hej god morgon, god dag. Vad gör jag? Sitter i sängen har den osköna huvudvärken och gör ett försök till att plugga. Sitter och fantiserar om fina minnen i mitt Asien, och även lite små romantiska tankar om min pojkvän. Eftersom jag är off på bloggen kanske ni vill veta vad jag gör? Haha okej kan väl säga såhär. Ingenting, jag gör absolut ingenting. Jag mår dåligt, det är det jag gör! You get it? Right?


Swag

Vill också va såhär cool och ha sånt här fint hår, är så sugen på exstansions.

Feeling for it

Jag saknar att blogga. Jag måste ha något som jag kan skriva av mig på, så är det bara. Har vart hemma från skolan idag, har inte mått så bra faktiskt. Har suttit och legat i sängen och kollat in i väggen eller taket ungefär. Har inte funnit någon ork för dator eller tv. Lever ni fortfarande? Jag har saknat er.


RSS 2.0