Nicole svarar/Mitt hår

Har fått en fråga ang mitt hår. Jag har skaffat hårförlängning.. var super trött på mitt hår och det är mycket roligare och ha långt hår till balen och skolavslutningen. Jag har sytt in hårförlängningen i inbakade flätor. Du kan lätt se hur man gör HÄR. Hoppas du fick svar på det du ville! Kram!


Mår som bäst med dig/Love

Hej finisar! Jag ligger hemma och är hur sjuk som helst, feber, förkyld, ont i halsen... you name it. Jätte tråkigt med tanke på att jag hade fina planer för denna valborgdmässoafton! Igår sprang jag runt som en galning på stan igen med Frida för leta efter balklänning, hittade vi några? Nepp. Har total ångest och vet inte vart jag ska hitta en fin balklänning och skolavslutningsklänning. Efter vi vart i stan åkte jag hem till Tedde, var en bra flickvän och köpte med kakor... tjockis till pojkvän sådär. Ha en bra dag finisar!

Inspiration/FannyLyckman

God morgon finisar, hade verkligen tänk att blogga igår men jag hann aldrig! Var i skolan till ett tiden, kom hem och solade sen åkte jag till Frida och var med henne Simon och David resten av kvällen. Idag är det strålande väder igen och jag mår så bra utav det! Ska strax iväg in till stan med Frida och glida lite. Vad ska ni göra i det fina vädret?

This make me wanna live/ Good night


/Hot guy


Hej hjärtan nu är jag fan tillbaka. Ny start och sånt!
Har haft en otroligt chill dag i skolan, känner mig lite krasslig dock men det ordnar sig nog. Har np imorgon i engelska, måste verkligen plugga gramatik tills imorgon. Ska börja upptadera mycket mer nu, har bestämt mig så att säga. Men om ni känner att ni vill veta ännu mer om mitt "privatliv" så följ mig på Instagram - nicolelofgren, eller så kan ni följa mig på gifboom - nicolelofgren.

Making dinner for me and me.

Hej hjärtan! Sitter på en stol i köket och väntar på att min pasta ska bli klar. Är ensam hemma dvs att jag måste fixa käk själv, jag som hatar att laga mat... Skolan har vart otroligt chill idag, känner mig dock lite sjuk nu. Hoppas det går över! Ska försöka publicera lite andra inlägg nu än om vad jag gör! Ha det bra ily.


/Oldpic, one week.


Hej finisar! Ligger i sängen, har haft världens ovärdaste dag... nästan! Var på Naturhistoriska en snabbis med alla nior, sen mötte jag upp Teodor. Vi åkte hem till mig och mös lite bara! Kvällen har spenderats med att städa och göra fint inne hos mig, duschning av mitt hår och ätning av knäckebröd. Är jätte trött och räknade ut förut att om jag skulle somnat tio skulle jag fått ca 9 timmars sömn, skulle behövts. Men nu är inte läget så... Skriver imrogon finisar! Ily.

Give me fucking summer

God morgon! Har världens fetaste sovmorgon idag, helt underbart. Ska på museum med skolan idag, kan bli rätt kul faktiskt! Anledningen till att jag inte bloggat på flera dagar är att jag ville höra vad ni ville läsa om, flera har svarat mer mode, mina outfits, tips och skriva mer om mitt liv + bilder till det. Så självklart I'll do it! Vi kan ju börja med lite mode tycker jag!

SVARA PÅ MIN FRÅGA

Hej finisar, har inte bloggat för jag har vart död exakt hela dagen. Jag vill att ni ska berätta vad jag ska blogga om! ily.

-Carpe Diem-

God morgon! Sitter just nu på mammas jobb, ska snart upp till högstadiet och göra det första nationella provet i engelska. Jag kommer antagligen faila, men det är ju okej... Har skit ont i huvudet så jag kommer nog antagligen åka hem efter nationella. Känns som en dålig dag idag. Ha det bra, ily.


/Fuck you and fuck it

Well hello! Jag är på mindre bra humör nu, känner mig jätte trött har huvudvärk och allt känns besvärligt. Ni kommenterar aldrig längre heller, vad håller ni på med egentligen? Har precis beställt lite saker, ska faktiskt gå och lägga mig hade jag tänkt. Imorgon är det engelska nationella, inte ett dugg nervös faktiskt! As skönt! God natt, ily.

Längtar så mycket till att få börja på cheerleadingen...

/Me atm



Hej finisar! Kom hem från skolan för en timme sedan ca. Har haft så skön dag så ni anar inte! Var på sjukhuset imorse och träffade min läkare och fick svar på röntgen osv, så det gick bra. Sen hade jag två lektioner i skolan... så skönt! Sjukt bra väder idag också och jag är på toppenhumör. Ha det fint, ily.

/Det är inte som det brukar

Hej finisar. Är hemma från skola och handling med mammsen, fick med mig en matta till rummet! Perfa! Röntgade mig imorse, det gick jätte bra! Skolan har vart hur seg som helst... Till dig som frågade om min stuga, det är ett rum bara (tyvärr). Önskade det fanns toa och så, men det är ju nära till huset så det är lungt. Trivs sjukt bra att bo ensam (haha lol). Orkar inte skriva mer just nu, mitt huvud är jobbigt som fasiken. Ily!

/fuck that shit

Ligger i sängen. Har spanska prov imorgon, har knappt pluggat så det kommer väl gå åt skogen. Ska röntgas imorgon bitti också! Ska försöka sova nu har jätte ont i magen och mår illa, perfect. Ily.


/död

Hej hej! Ligger i soffan har kommit hem från lite födelsedagsfirande av en vän till familjen. Lite mys sådär! Är helt död just nu och skulle helst vilja sova, men jag måste plugga och lite så. Kommentera mer snälla!! Ily.


Q/A-Soldusch

Ni har frågat mig om solduschingen jag gjorde för ett tag sedan. Jag blev väl helt okej nöjd, jag gjorde det på Underverket som ligger i Hammarby sjöstad (Hammarby Allé 94). Det beror på vilket pigment man har.. jag har lite gult i mig så jag blev lite orange dagen efter och så. Det försvinner på både händer och ansikte snabbt och just nu på mitt bröst. Ser ganska konstigt ut. Jag rekomenerar detta kanske till speciella tillfällen.. om man inte gör detta en gång i veckan kanske. Men då tycker jag att man kan smörja in sig med brun utan sol och sola solarium istället!

Såhär ser det ut just nu på mitt bröst, ska ta bort det med handduk sedan när jag duschat!

[fucking snow]

God morgon! Kunde verkligen inte somna inatt, jätte konstigt. Men jag är vaken nu och vart det ett tag. Det är snö ute... Varför Gud varför? Haft strömavbrott hela morgonen också, skit tråkigt. Ska sätta igång och plugga nu får se om jag gör något senare, skulle behöva sitta i 12 timmar streck för lära mig allt jag ska kunna. Hörs senare, ily.


Långt inlägg, jag tar igen!

Hej på er finisar! Jag vet jag skrev inte i tisdags när jag kom hem.. tänkte berätta lite vad som hänt senaste dagarna för er nu istället. I tisdags kom jag hem från Hälsingland, Ljusdal. Var hemma och packade upp och så, sedan kom Teodor och sov här med mig. På onsdagen så träffade jag Cissi och åkte och köpte lite saker i stan. Sedan hade vi mys kväll hemma hos mig!


Igår, det vill säga i torsdags så gick jag och Cissi upp i tid, vi skulle lämna tilbaka en grej som Cissi hade köpt och vi skulle träna cheerleading sen också. Vi mötte upp Melinda på bussen åkte till stan och så. Sedan var det ju dags för cheerleadingen... vi var så osäkra att vi var påväg att gå därifrån för att vi var så fega. Men vi tog oss i kragen och körde ändå! Måste säga att det var bland det roligaste jag gjort och alla var jätte trevliga. Dock tycker jag att dom som var yngre och redan tävlar var lite bitchiga mot oss. Fast det är ju klart om jag skulle vart liten och träffade tjejer som var typ 5-6 år äldre år än mig och som var nybörjare skulle jag nog vara lite bitchig också! Hehe.... Cissi skadade dock handleden på trampolinen i slutet av träningen så vi var tvugna att åka till akuten sen, bra start! Men det var lugnt så det var ju tur för henne.

Idag har jag sån otrolig träningsvärk så att jag håller på att dör, konstigt när man inte rört en fena på 1,5 år. Tänkte köra lite yoga nu för att mjuka upp mig lite. Sedan blir det plugg! Ha det bra, ily.

Not in Sthlm

Hej på er mina hjärtan. Ligger och såsar i en soffa som är bäddad till en säng just nu. Orsak? Jag är i Hälsingland, i Ljusdal. Det vill säga att jag inte är hemma därför dålig uppdatering, skriver när jag kommer hem igen och det blir på tisdag. Ily.


Chillar.

Hej på er! Sitter på golvet just nu... och solar lite av benen. Har vart i skolan hela dagen idag, go me! Bara två dagar kvar sen är det lov, ska bli så sjukt skönt. Ska till Ljusdal första tiden av lovet, kan bli väldigt bra avkoppling för mig som inte mår as bra direkt. Vad ska ni göra? Är nyfiken!
Hahah, söta jag just nu. Bjuder igen...

Svar!

Svar: Jag är väl ganska nöjd, ansiktet blev lite oranget på mig. Dock vet jag att min kompis Frida som gjorde också inte blev det så det beror på vilket pigment man har. Jag vet till exempel att jag inte är så mörk i huden utan mer gul! Men på kroppen blev det skit bra faktiskt!
Svar: Tror du att det är så? Hm.. ja kanske! Vad säger ni? Borde jag satsa mer?
Svar: Tröjan är från H&M! Finns liknande på både Bikbok och Gina också!

Live from the bed.

Ligger i sängen och kollar igenom kommentarerna ser att någon sjuk person kommenterat att jag liknar Eric Amarillo på bilden med glasögon... Hahahahah alltså jag döööör!!! Skönast i världen ju?! Tack för ett fint skratt denna kväll. Har mest legat i soffan med mamma (blivit en riktig mamma gris) och kollat på serier. Ska sova nu, ensam.. Sov i mammas och pappas säng igår natt för jag inte ville vara ensam. Har lite smått ångest ikväll igen! Det ordnar sig nog, hörs imorgon finisar. Ily!


Who am I?

Fått fråga om vem jag är och så, självklart svarar jag på detta.
Jag heter Nicole Löfgren, blond och kort (hela 163,5!!). Född år 1996 det vill säga att jag fyller 16 år i sommar och får börja övningsköra (sjukt peppad!). Jag bor på Värmdö/Ingarö med min mamma och pappa, har fyra syskon. Ingen bor här hemma! Jag har också en pojkvän som heter Teodor, vi har vart tillsammans i 6 månader på fredag! Just nu mår jag inte så bra, eller jag har inte gjort det på några månader. Läkarna håller på att reda ut vad det är och just nu väntar vi på röntgen för mitt huvud. Så jag är hemma en del och missar mycket av skolan... Vet inte riktigt vad jag ska berätta mer? Du som kommenerade, skriv ifall du vill veta mer!


Me atm/Bjuder/Fulast i världen

Hej finisar, jag vet har vart off igen och skitit totalt i bloggen. Var på middag igår hos min moster + familj igår var trevligt, dock fick jag väldigt snabbt hård huvudvärk igen så var död resten av kvällen. Idag är jag hemma från skolan, har haft strömavbrott i min ensamhet så har mest legat i soffan. Ångest! Ska förbereda några andra inlägg nu, har fått några kommentarer.. skit kul! Älskar när ni kommenterar. Ily!


RSS 2.0