Hollliser Co.

God morgon! Sitter vid köksbordet med Fridisen, vi ska snart bli skjusade till Björnö där alla nior ska ha orienteringsdag. Usch vad jag inte vill!! Frida sov med mig inatt därför ingen upptadering. Sen ska vi in till stan och checka in Hollister i gallerian. Jäkligt nice! Vi hörs sen ♥

Jag ba videobloggar

Juste! Ställ frågor i frågestunden här under!!!

Fråga vad ni vill!

Kör på en frågestund, fråga vad ni vill.. svarar lite då och då! Puss ♥

Hello my little friend..

Sitter med Cassandra och äter nudlar, tycker det är rätt chill faktiskt. Vi ska bli mer feta snart och käka lite mer onyttigt. Vi har kollat på film, kollat på en serie och kollat på varandra. Jag bloggar lite när jag vill, som ni kanske märker.. tyck vad fan ni vill jag bryr mig inte. Herrå!
(Visst dregglar man lite till den här bilden?)

Stay With Me

God natt, jag är döds trött. Hoppas haft en toppen kväll, bloggar under skoldagen imorgon.

Årets skolfoto

Åhhh jätte söt tjej!!!!!!

BFF

Skulle vara nice och ha på sig imorgon... 
Cha cha bloggääään (as seriös). Det blev att jag åkte till Frida igår på kvällen, sov kvar där så vi mös lite och tog en kvällspromenad. Haft en riktigt chill skoldag idag och vi skulle på något studiebesök i Gustavsbergs Centrum, där träffade jag och Frida på Fabbe, Tedde och Jimmy. Där ser man! Efter studiebesöket stannade jag och Fridisen kvar för Fridisen skulle till tandis. Gick jätte bra, sen åkte vi hem och där var min dag. Ska plugga lite spanska så vi hörs av lite senare. Pussis ♥

Det är en bra dag idag

God morgon babes! Vaknade vid halv tio låg i sängen till tolv, tog en lång skön dusch och gjorde i ordning håret och sånt där. Gjorde en stor sallad och sedan käkat. Har hemstudie dag idag, har ett arbete som jag måste bli helt klar med. Annars är det chill! Hittar nog på något lite senare. Pussis ♥

Sommar ångest

Jag vill ha sommaren tillbaka, allting är så mycket roligare.

Bon Iver i mitt hjärta

God kväll ni som har hittat hit. Trivs ni?
Ligger i sängen degar, jätte seg. Slutade vid halv ett idag, gick med min fina bästis Frida och köpte choklad och åkte hem. Somnade i en och en halv timme, ruskigt skönt förövrigt. Gjorde klart ett so arbete, degade lite till och nu sitter jag och fortsätter på ett annat so arbete. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det ordnar sig!

Frukost på sängen? Sov i köket.

Lol, awkward.

What up

Shorts - modekungen.se Topp - gift.myer.com.au Boots - jades24.com Solglajer - nordstrom.com
Go' kväll! Har haft jätte trevlig eftermiddag, sov i bilen påväg till Sickla. Sedan köpte jag två par skor och fick två tröjor och en kofta hem. Score! Kollade även till min vinterjacka jag ska köpa. Så sugen på den, helt galet! Degar i soffan, smsar lite. Helt stört trött, blir till att sova tidigt.

Cool stuff

Sitter i skolan. Ni ba eeeh du slutade klockan ett Nicole? Mitt svar är då, jag orkade inte åka hem för sedan åka tillbaka igen. Så är på mammas jobb (skolan) och hjälper till och leker lite vuxen. Coolt!

Ta tid och läs

"Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv isället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne." -Balettsko

Mega ångest

Ligger i en nybädad säng och har stor ångest med Fanny som är på sms konversationen. Imorgon ska vi praoa bland förskolebarnen bara för att vi inte hängde med och paddla. Varför Gud varför?


Skönaste

Hola people! Ligger i soffan och chillar, kollar på 90210. Jag är helt besatt tyvärr! Ska strax iväg till Nacka/Sickla med mammsen och Frida för att handla lite nödvändigheter som till exempel ett par svarta jeans. Jag har nämligen blivit för tjock för mina jag har här hemma, vilket har resulterat att knappen gick av och att det blev ett antal hål. Livet är hårt.

God morgon

Klockan nio kommer mamma och kanckar på dörren och säger god morgon. Något segt, men jag är uppe helt påklädd och ska snart iväg för att kolla grejer till huset. Ska bli skit kul faktiskt, så jävla taggad på att få inreda själv. Min tanke är att det ska bli gammeldags romantiskt ni vet? Kommer bli perfekt. Nå väl, ska gå!
Klicka på bilden så får ni höra en skön låt!

Min bästis är nice.

Hej Frida du är jätte snygg. Hej då Frida.
Ville slänga in ett jag mår toppen för jag har fått umgåtts med en vän ikväll, Cassandra. I like her. Imorgon ska jag åka med mamma och pappa och köpa lite förberedelser till mitt lilla hus som kommer i massa delar snart. Längtar som tusan efter att få mitt lilla egna. God natt läsare ♥

20100916

Jag vill ha den här klädsen rent utav. Åhhh ge mig nu nu nu. Ligger i soffan och kollar på tv med mammsen, Cassandra kommer hit om en stund och joinar våran soffa. Hoppas alla har kul ikväll, pussis ♥

Nicole svarar

Svar: Jag har haft tre bloggar.. herregud att jag ens orkar. http://niccanh.blogg.se http://niccanh.devote.se & http://nicolle.devote.se den sist nämnda är lösenordsskyddad och det är den senaste bloggen jag bloggade på. Jag kände att jag kunde lösenordsskydda den eftersom jag ändå inte bloggar där.

Synd att jag är så söt...

Finns nog ingen sötare än jag...
God morgon förresten, sovit gott? Det har jag verkligen gjort. Vaknade klockan elva, sen när händer det att jag sover så länge liksom? Sitter just nu i soffan har MTV på och självklart kom favortien Fade Into Darkness på nu. Jag måste göra skolarbeten idag, usch fy blä jag vill inte. En positiv grej är i alla fall att jag känner mig lite bättre! Hoppas alla får en sjukt bra fredag ♥

So Fucking Tired

Just nu är jag allt dåligt på bokstaven T. Trött. Tråkig. Trist.
Vad fan är det här? För trött, för tråkig och för trist för att ens förstå vad allt mitt skolarbete går ut på. Mina damer och herrar det här är inte min dag kan jag tala om.

I miss my best friend

Hur är det med dig idag Nicole?
- Jag mår inge bra alls, trött på vara sjuk och aldrig bli bättre.


Tänk alla gånger

Käkat en jävligt nice frukost och druckigt pucko, finns nog inget bättre. Drömt mig tillbaka till Thailand och alla fina paradis öar och lyssnat på gammal fjortis musik. Nu ska jag sätta igång med allt skolarbete, har lust att strypa mig själv för att det är så mycket.

90210

Startar dagen med 90210, livet suger när man är sjuk.

Bon Iver - Holocene


Good Night


Fingret uppe i vädret, välkomna!

Jag var trött på det här falska "hej jag måste blogga om mode för det är de min blogg går ut på", jag är inte riktigt sån längre. Jag älskar det, men jag har inte lust och tid att engagera mig i något fult kläd collage som ändå ingen bryr sig om. Nu kör jag på mitt egna race och bloggar om vad fan jag vill!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0