It's saturday

Hej finisar ♥ Är hemma sedan någon timme, sov hos Rasmus från igår till idag. Han skulle på ib tränning ganska tidigt så jag åkte hem. Hade det jätte chill efter skolan igår, låg och typ halv sov hos Tedde i någon timme. Sen åkte jag till Rasmus, käkade lite donken och godis. Idag har jag inga planer direkt, tror jag ska vara med Julia. Vi får se helt enkelt.


Hey baby

Ehh tja. What's up?
Sitter på spanskan, vi har precis haft prov. Hur gick det Nicole? DET GICK ÅT HELVETE OKEJ? SLUTA PRATA OM DET. Men det gör inget, jag gör bättre på nästa prov och dessutom är det ju höstlov efter de två lektionerna som återstår. Lite peppad är man ju faktiskt.


Hade fiskbensfläta idag, cool

Planer för imorgon? På morgonen ska jag till min sjukgymnast sedan till skolan för några lektioner. Slutar vid tre, åker då till Tedde sen hem till Rasmus och sover där. Blir nog en bra dag! Om man bortser från spanska provet då som jag känner att jag inte kommer klara.


Tomorrow it's friday and I'm in love

Sitter hemma i sängen i stora mjukisbyxor och stor tjocktröja. Länge sedan jag kände mig såhär snygg. Vi fick sluta tidigare (en timme!!!) dock så fick vi en hemuppgift istället. Fäääk. Så idag blir det massa plugg, spanska och so. Tjoho, har jag ett liv ens? Skriver om mina planer för morgon dagen senare. Pussis ♥

Har no lektion.

Sju saker om dig själv

1. Är du singel? Nej det är jag inte!

2. Är du lycklig? Ja det är jag verkligen.

3. Är du uttråkad? Ja no är tråkigt.

4. Är du ledsen? Not at all.

5. Är du svensk? Ja det är jag, men har på något vis pytte lite franskt i mig.

6. Är du cool? Klart som fan att jag är.
7. Är du från Irland? Haha ja? Nej men wtf. Nej?

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag, ibland i alla fall.

2. Har du någon gång blivit sårad? Såklart jag har.

3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? Varje natt!

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Tror inte det.

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Åh ja, min fina pojkvän.

6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska jag kunna veta? Den är ju hemlig.

7. Är du kär? Ja, hihi!

8. Vill du gifta dig när du blir stor? Tror det, eller jag vet inte.

Två alternativ

1. Bilddagboken eller lunar? Inget utav dem.

2. Blind eller döv? Döv.

3. Katter eller hundar? Hundar tror jag.

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.

5. Coca-Cola eller Pepsi? Cola ftw.

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Åh tveksamt.

7. Pengar eller lycka? Lycka!

8. Dag eller natt? Natt helt klart.

9. Facebook eller mobil? Mobil.

Tio ”har du någonsin..”

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Aldrig försökt.

2. Brutit något? Lyckligtvis inte.

3. Gjort nåt du ångrar? Det har väl alla?

4. Hoppat Bungee Jump? Faktiskt inte, men vill nog göra innan jag dör.

5. Ljugit för någon du tycker om? Alla ljuger någongång.

6. Ätit en hel tårta? Men fy fan, nej?!

7. Gjort bort dig offentligt? Haha absolut!

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Förut ja! Inte nu.

9. Gråtit när ett husdjur dog? Tror jag grät när jag var liten när mina hamstrar dog.

10. Velat försvinna? Någongång har nog alla velat det.

Senaste

1. Telefonsamtalet du gjorde: Frida

2. Telefonsamtalet du fick: Frida

3. Personen du var med: Frida, eller är i skolan just nu så massor.

4. Roligaste grejen som hänt: Kommer inte på just nu.

5. Personen du smsade: Teodor

6. Personen du fick sms av: Mamma

7. Personen du tänkte på: Teodor

8. Du skrev till på facebook: Teodor

9. Du kommenterade: Fan vet jag?

10. Du tillbringade natten med: Frida

11. Du kramade: Simon


Mår bra idag.

Hello peeps. Det är fredag och jag mår toppen ikväll, har umgåtts med min familj idag. Efter två rätt jobbiga prov/läxförhör så åkte jag och bowla och käkade middag med mammsen och pappsen. Rätt mysigt ändå, eftersom jag inte vart med dom på ett bra tag. Imorgon ska jag iväg ganska tidigt köpa present till bästis, dansa och lite så. Sen är de dags för att fira Frida! Wehåååå Hoppas alla har en toppen fredag.

Grattis världens bästa tjej!

Idag fyller min bästavän Frida år, tusen grattis till henne!! ♥♥♥♥♥
Hej på er! Sitter på svenskan, pausar lite lätt från läsandet. Min bok är för övrigt as bra! Har lång jävla so lektion om en stund, slutar fyra. Ska hem och plugga till sista proven den här veckan som är imorgon. Matte och spanska.. äckligt trött på skolan och längtar för mycket till höstlovet. En vecka kvar!!! Hörs nog sen ♥

What is happening?

Vad händer? Skolan tar över mitt liv.. typ det händer. Snart höstlov, håll ut kära läsare ♥

Svar till Inez

Svar: Jag har inte tatuerat in det, skulle vilja göra det. Jag har bara skrivit det med svart penna.. Det betyder i alla fall "Kärleken övervinner allt". Tack så mycket! :-)

Kärlek övervinner allt

Snabb repris på de tre senaste dagarna..
Fredag: Skulle egentligen åkt till Tedde men blev att jag åkte till Frida och sov kvar där. Frida och jag hade riktigt kul och det var så skönt att få träffa henne. Hade inte träffat henne på mer än en vecka tror jag..
Lördag: Vaknade upp hos Frida, chillade lite skrattade lite. You know.. Åkte sedan vidare till Tedde och var där i några timmar. När jag väl kom hem var klockan typ sju och jag var dödstrött. Försökte plugga gick sådär. Klockan tio hade jag slocknat och sov resten av natten.
Söndag: Ställt alarmet på klockan åtta eftersom jag behöver speed plugga idag. Är det ens okej att ha sex stycken ena prov/inlämningar/läxförhör på en vecka!? Hörs senare!!

Midnight starlight

Är det några som ens läser min blogg? Vad fan kommentera, det är roligare då.

God kväll! Sitter på golvet i mitt rum, as normalt. Jag tror jag har någon speciell kontakt med golv eller något, sitter eller ligger alltid på golvet (?). Hade turen och blev hämtad efter skolan av pappi. Uppgraderade min iPhone och herregud vad jag är nöjd! Sedan kom Cassandra, äntligen lite socialt umgänge. Var för länge sedan, pluggade lite spanska. Fattar fortfarande inte ett dugg, har läxförhör på det imorgon. Mhhhm, älskar nian ♥ Hoppas ni haft en skön kväll, det har jag. Puss!

Build a fucking bridge and get over it.

God kväll, sitter i sängen och är ny duschad. Håller på att fixa programupptadering till min iPhone. How cool? Nej men driver. Lyssnar på lite nice music och ska snart göra lite mer på skol skiten. Imorgon har Cassandra planer på att komma över och hjälpa mig med spanskan. Låter trevligt! Hon är välkommen.


Fall asleep with you beside of me

Hej kompisar. Har vart en helt underbart bra dag i skolan idag, pepp! Jobbade två sidor i matten, sen när händer det liksom? Go me! Degat lite efter skolan, är super trött. Min kväll består av plugg. Jag har nämligen ingen fritid kvar.. Önskade att jag hade det så jag kunde träffa mina vänner och leva ett normalt fucking liv. Men tydligen så vill inte Gud det. Tack och hej!

Take me back to the paradise

God morgon, idag är det jag mot världen. Tar nya tag och jag ska vara bäst idag. I allting.

Harder better faster stronger

God kväll, denna dag har inte alls vart på min sida. Har legat nerbäddad i sängen sedan jag kom hem, mår lite bättre nu. Hoppas ni haft en bra dag ♥

Tjejer som beter sig som 12 år.

Update 14.00: Åkt hem och mår dåligt. Tjoho!

Chillin'

Har hjälp mammi och målat lite. Dags att dra fram äckliga plugget igen. Fuck life.

xoxo school

Det här tar fan livet av mig, skulle kunna dö av uttråkning.

Någon ville ha bilder, here u go!

Cassandra Iversjö, har känt henne sedan kanske tre/fyra år tillbaka. Vi lärde känna varandra genom dansen, och vi klickade väl jävligt bra antar jag. Både hon och jag är lika slackers och älskar att ligga i hennes dubbelsäng på fredag/lördags kvällar.
Frida Olsson, henne har jag känt sen jag började i sexan. Hon var ett emo och jag var största wannabe fjortis. Vi avskydde varandra och vi hamnade i samma grupper osv. I sjuan blev det att vi blev nära vänner och sen har det blivit mer och mer. Frida är idag som en familjemedlem för mig.

Cecilia Lindh, Cissi har jag känt sen dagis och vi har vart super tighta sen dess. Även fast vi har haft våra svackor med bråk och sånt onödigt när man var runt 12 år så är vi fortfarande lika nära idag.
Sen har jag fler nära vänner som man glidit ifrån också,
som till exempel Niki Christianson och Julia Edrén. Dock älskar jag dom lika mycket som förut ♥

She gimme love

God morgon. Somnade runt tio igår, jävligt skönt! Planerna för idag är lite oklara, ska i alla fall göra mer på alla mina skol grejer. Hoppas att alla får en toppen dag ♥

ByMySide

Så. Jävla. Trött. Incu-You're my sun

Alwayz'N 4Eva

God kväll, är så jäkla seg. Somnade allt för sent igår och vaknade av en mamma som öppnade dörren och sa "god morgooon". Ni vet så där som bara mammor gör.. Har pluggat nästan hela dagen, med lite framsteg. Ätit god mat och efterrät (lördagslyx). Klockan är halv åtta strax och jag skulle kunna gå och lägga mig. Ska försöka få något mer gjort på skolfronten. Hörs nog om en stund igen, kärlek till er läsare ♥

Fuck you, god natt

Längtar efter att få inreda mitt rum som jag vill sen. Jag är dödstrött, ska sova är skit grinig.
Hoppas alla har/haft en kul fredag, pussen ♥

Shower with me

Hello beuties. Min dag har vart kaos, var hos min sjukgymnast. Gick helt okej faktiskt, även fast mitt ben är lite värre.. tyvärr! Skolan gick snabbt som fan och jag hann faila på ett spanska läxförhör. Bra Nicole! Kom hem och tog av mig kläderna och la mig i sängen. Jag är död, ligger kvar fortfarande och snackar med min babe. Tjoho! Ska fixa mig lite, kanske klä på mig nu? Ska iväg på middag. Myz.

Vad händer i mitt liv?

Jag har vart elak mot er och inte bloggat, yeah I know darlings. Därför kör vi en snabbrepris sen några dagar tillbaka tycker jag!
Onsdag: Gick i skolan kände redan på morgonen att det skulle bli en bra dag. Frida kom inte till skolan, ledsen chey. Men jag klarade mig och jag och mina tjejer från klassen hade möte med rektorn på skolan ang. en lärare. Tyckte det var små coolt. Efter skolan hängde jag lite med Teodor och sedan åkte jag hem till Frida och sov med henne. Myz!
Torsdag: Gick i skolan. Frida kom till skolan, lycklig tjej! Dagen var toppen och har nog aldrig gått och haft ett smile på läpparna hela dagen.. Vilket jag hade igår. Kom hem efter skolan, pluggade en stund sen var jag hos min mormor och morfar och pratade lite om livet.
Fredag: Idag är det fredag, jätte glad tjej!! Idag mår jag jätte bra, och snart ska jag iväg till min sjukgymnast. Vet inte om han kommer bli så glad, känns som mitt ben är lite värre igen. That's life bitches! Efter skolan ska jag plugga ikapp lite sen ska jag iväg på middag. Denna helg är en hemma helg helt klart. Hoppas att alla får en toppen dag, och så hörs vi senare ♥

God morgon 09.13

God morgon sitter forever alone i skolan. Pepp!!


20111003

You're my sun when the rain is falling.
You're the moon when the night comes.
You're the air that I am breathing.

Jag ba kirrar svaren

1. Gillar du någon kille nu? Kanske Robin s? ;)

Ja jag gillar någon kille just nu, men inte Robin.. haha! Förstår inte vad det kom ifrån, det var ju ett år sedan om inte mer.

 

2. Har du pojkvän?

Nja, nej, kanske, jag vet inte.

 

3. Har du rökt?
Aldrig i mitt liv någonsin, usch!


4. Vilka bloggar läser du?
Flera av mina vänners och några kända bloggare. Inget speciellt!


5. Vem är din allra allra bästavän? Om du bara får säga 1?
Blir nog Frida, är med henne så pass mycket så hon känns som en familjemedlem.

 

6. Är du oskuld?

Men ja herregud, varför frågar alla. Bitches.

 

7. Vad faller du för hos killar?
Vad faller lilla jag för.. ja du, vet inte. Alltit tyckt om blonda killar, men alltid hookat med brunetter. Aldrig fattat det där..

8. Kan du inte lägga in några bilder om dina bästavänner? Vilka är dina bästavänner? :)
Absolut det kan jag nog göra någon dag. Min allra bästavän är Frida, sen har jag några få vänner som jag står väldigt väldigt nära också.

 

9. Vad använder du för kamera ? :)

Använder mig utav en Canon Ixus 100 is!

 

10. När känner du dig som snyggast?

På morgonen..... eller? Haha jag har ingenaning beror ju på, ibland känner man sig snygg ibland känner man sig som ett monster.


RSS 2.0