When the fun is over

Hej på er! Idag är det fredag, jag sitter just nu hemma med Frida vi ska snart åka iväg. Idag var det sista dagen på praktiken,  hur tråkigt som helst men jag antar att man måste back to reality någongång. För övrigt så har jag åkt hiss med våran prins Carl Philip idag och hängt på reklaminspelning för champange. Skriver imorgon då jag inte är hemma ikväll! Love. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur fick du praktik?

2013-04-21 @ 11:39:45
Postat av: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-04-21 @ 12:12:47
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Anonym

du säger att du börjat blogga igen men varför gör du aldrig några inlägg?

2013-04-22 @ 09:22:57
Postat av: -

Såg att och din kille inte var tillsammans längre. sitter i samma läge.. har du några tips för att komma över någon? hur gör du?

2013-04-23 @ 13:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0